Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä, Confetti Oy

Confetti Oy on vuonna 2006 perustettu laadukkaisiin juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias. Confetti Oy on Wilton Industries:n, Renshaw:n, Knightsbridge PME:n, Pavoni:n, Dekora:n Creative Converting:n, Creative Party:n ja Merimerin edustaja Suomessa. Confetti Oy valmistuttaa myös omaa Confetti -tuotemerkkiään sekä maahantuo myös FunCakes:n, Procos:n sekä lukuisten muiden valmistajien tuotteita. Kotileipurin aarreaitta palvelee verkkokaupassa sekä Espoon, Tuusulan,Vantaan, Pirkkalan, Tampereen ja Jyväskylä myymälöissä leivonnasta ja juhlien järjestämisestä innostuneita myös tarjoten ideoita, vinkkejä sekä reseptejä. 

 

Haemme nyt asiakkaallemme Confetti Oy:lle

MYYJÄÄ

Vantaan ja Tuusulan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

 

Odotamme, että olet joustava, asiakaspalveluhenkinen, mutta ennen kaikkea myyntihenkinen. Juhlien järjestäminen ja leivonta on lähellä sydäntäsi.

Toivomme, että hallitset englannin kielen ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Hygieniapassi katsotaan eduksesi.

Työtehtävät ovat moninaisia ja pääset tekemään töitä sekä Vantaan että Tuusulan myymälöissämme. Työtehtäviisi kuuluu yleiset myymälän tehtävät; asiakaspalvelu sekä neuvonta ja ideointi myymälässä asiakkaille, tavaran vastaanotto, purku ja hinnoittelu myymälään. 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen työn Suomen suurimmassa leivonta- ja juhlatarvikeketjussa
  • eturivipaikan juhla- ja leivontatrendien maailmaan 
  • kattavan perehdytyksen työhön
  • koulutuksen tuotteisiin
  • mukavan työympäristön

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Töitä tehdään aikavälillä maanantai - lauantai ja vuorot sijoittuvat klo 8–19.00 välille myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Töitä on tarjolla n. 30–37,5 h/viikko.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi heti osoitteessa www.go-on.fi
Lisätietoja antaa Go On Vantaan Minna Vänttinen puh. +358 40 590 0378 tai [email protected].

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä, Confetti Oy

Uusimaa
Hyrylä
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 11.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti