Skip to main content

Myyjä Erkin Halliin Pietarsaareen

Erkin Halli on monipuolinen sekatavarakauppa Pietarsaaressa, josta löytyy kaikenlaista tavaraa niin kotiin kuin vapaa-aikaan aina työkaluista harrastusvälineisiin ja sisustustuotteisiin

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reipasta Myyjää. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt tai uraa vasta kaupan alalla aloitteleva, tärkeintä on asenne ja hyvä draivi työhön! Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, iloiseen ja ystävälliseen, asiakkaan tarpeet huomioivaan asiakaspalveluun. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä tai asiakaspalvelusta luetaan eduksi, mutta tehtäviin tottakai perehdytetään! Tärkeintä on aito kiinnostus ja oikeanlainen asenne työhön. Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän eri tehtäviä; kassanhoitoa, asiakaspalvelua, kuormien purkua sekä tuotteiden hyllytystä eri osastoilla.

Erkin Halli on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15. Työvuorot voivat sijoittua vaihtelevasti kaupan aukioloaikojen puitteissa. Työtunteja tarjoamme 30-37,5h per vko ja etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan aluksi Baronan kanssa ja palkkaus on Kaupan Tes:in mukainen. Saat käyttöösi myös mukavat edut niin Baronalta kuin Erkin Hallistakin

Edellytämme sinulta

• asiakaspalveluhenkisyyttä

• täysi-ikäisyyttä

• sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa

• tunnollisuutta ja täsmällisyyttä

• luotettavuutta ja reipasta asennetta sekä tekemisen meininkiä

Työssäsi tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Jos olet jo vakuuttunut siitä, että olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi meille heti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 13.02.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: anna.korhonen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä Erkin Halliin Pietarsaareen

Barona
Pietarsaari
Kokkola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy
Helsinki
Fonum Oy Ab
Salo
Fonum Oy Ab
Joensuu
Fonum Oy Ab
Savonlinna
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti