Skip to main content

Myyjä Hankkija Kokkola

Etsimme reippaalla meiningillä varustettua MYYJÄÄ osaksi Hankkijan Kokkolan myymälän porukkaa. Jos asiakaspalvelu ja monipuolinen myymälätyö saa sinutkin innostumaan, voit olla juuri sopiva tekijä tähän tehtävään.

Haemme MYYJÄÄ pienkoneosastolle. Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta ja erityisesti maatalousalan tuntemusta. Monipuolisiin työtehtäviin sisältyy esimerkiksi tavaran vastaanottoa, hinnoittelua, tuotteiden esillelaittoa sekä varastotyötä, pitäen sisällään trukilla ajoa. Pääset kehittymään tuotevalikoiman asiantuntijana, jakamaan tietoa ja osaamistasi asiakkaillemme ja luomaan onnistuneita palvelukokemuksia. Tässä fyysisessä työssä pääset mukaan Hankkijan osaavaan ja innostuneeseen porukkaan.

Entä mitä odotamme sinulta?

Aiempi myyntikokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätön. Kokemusvuosillasi ei ole meille suurta väliä, sillä meiltä löytyy tilaa sekä kokeneille konkareille että uransa alkupuolella oleville lupauksille. Meille on tärkeintä, että asenteesi on kunnossa ja sinulla on aitoa halua ja paloa itsesi kehittämiseen. Me puolestamme huolehdimme perehdyttämisestä. Myyjänä viihdyt varmasti, jos innostut ihmisläheisestä työstä, nautit toimeen tarttumisesta eivätkä puntit tutise kiireenkään keskellä. Mutkaton tiimityö on meille sydämen asia ja mielestämme töissä saa (ja pitää) olla hauskaa. Toivottavasti myös sinä ajattelet samoin! Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja .pystyä palvelemaan sekä suomeksi, että ruotsiksi.

No, millaisesta työstä on kyse?

Hankkijan myyjänä saat nauttia mukavista kohtaamisista kuluttaja-asiakkaiden kanssa myymälän aukioloaikoina pääsääntöisesti ma–pe klo 8 – 17 välillä sekä la klo 9–14 välillä. Kiireimmällä sesongilla olemme avoinna myös sunnuntaisin. Pääset kehittymään tuotevalikoiman asiantuntijana, jakamaan tietoa ja osaamistasi asiakkaillemme ja luomaan onnistuneita palvelukokemuksia.

Meidän huipputiimiin on helppo tulla mukaan, ja työkavereiksi ja tukiverkoksi saat asiantuntevat ja kokeneet maatalous- ja myymäläkaupan ammattilaiset. Pääset mukaan intohimoisesti ja suurella sydämellä työhönsä suhtautuvaan porukkaan. Me hankkijalaiset pyrimme jatkuvasti uudistumaan ja kehittymään alan tarpeiden mukaan. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, töissä ja vapaalla. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri, pilkettä silmäkulmassa ja hyvä tekemisen meininki, sen lupaamme! Tehtävä on vakituinen, viikkotuntimäärä 37,5h/vko ja tehtävästä maksetaan Kaupan Tessin mukaista kuukausipalkkaa. Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Työllistyt Hankkijan kirjoille.

Miksi sinun kannattaisi valita Hankkija?

Me Hankkijalla pystymme tarjoamaan aidosti monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Koska meillä on osastoja laidasta laitaan, saat halutessasi kehittää osaamistasi moneen suuntaan. Kun tarvitset työssäsi jotakin lisäosaamista, järjestämme säännöllisiä koulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja laajentamiseksi. Meillä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut. Etuihin kuuluvat esimerkiksi kattava työterveyshuolto (sisältää mm. tarvittaessa fysio- ja ravitsemusterapeutin palvelut), vuosittainen Smartum-saldo, ostoedut Hankkijan myymälöissä sekä yhteistyökumppaneiden alennukset. Olemme iso ja turvallinen työnantaja. Meillä voit luottaa siihen, että hommat hoituvat asianmukaisesti ja töitä riittää myös maailman myllerrysten aikana. Kääritäänkö siis hihat ja aletaan hommiin?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Toteutamme myös varsinaiset haastattelut helposti videohaastatteluina Teamsin kautta.

Hae paikkaa viimeistään 02.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Hankkija Oy

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Hankkijalla on omaa rehuteollisuutta ja siementuotantoa. Viljakauppa on keskeinen osa Hankkijan palveluita viljelijöille. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy.

Hankkijalla työskentelee 1040 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä Hankkija Kokkola

Hankkija Oy
Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Hankkija Oy
Hämeenkyrö
Hankkija Oy / Kyrönmaa
Vaasa
Jula Finland Oy
Kerava
Stadium Oy
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti