Skip to main content

Myyjä Hankkija Sysmä

Etsimme reippaalla meiningillä varustettua MYYJÄÄ osaksi Hankkijan Sysmän myymälän porukkaa. Jos asiakaspalvelu ja monipuolinen myymälätyö saa sinutkin innostumaan, voit olla juuri sopiva tekijä tähän tehtävää.

Haemme MYYJÄÄ, jolla olisi monipuolista osaamista aina puutarhatuotteista ja rakennustarvikkeista pienkoneisiin ja työkoneisiin. Lisäksi kiinnostus- ja harrastuneisuus metsästystä kohtaan katsotaan eduksi. Työtehtävässäsi myyjänä pääset palvelemaan asiakkaita esimerkiksi rakennustarvikkeiden, työkoneiden, työvaatteiden ja vapaa-ajan tuotteiden parissa. Monipuolinen osaaminen eri osa-alueista siis katsotaan eduksi!

Monipuolisiin työtehtäviin sisältyy esimerkiksi tavaran vastaanottoa, hinnoittelua, tuotteiden esille laittoa sekä varastotyötä, pitäen sisällään trukilla ajoa. Pääset kehittymään tuotevalikoiman asiantuntijana, jakamaan tietoa ja osaamistasi asiakkaillemme ja luomaan onnistuneita palvelukokemuksia. Tässä fyysisessä työssä pääset mukaan Hankkijan osaavaan ja innostuneeseen porukkaan.

Entä mitä odotamme sinulta?

Meille on tärkeintä, että asenteesi on kunnossa ja sinulla on aitoa halua ja paloa itsesi kehittämiseen. Me puolestamme huolehdimme perehdyttämisestä. Myyjänä viihdyt varmasti, jos innostut ihmisläheisestä työstä, nautit toimeen tarttumisesta eivätkä puntit tutise kiireenkään keskellä. Mutkaton tiimityö on meille sydämen asia ja mielestämme töissä saa (ja pitää) olla hauskaa. Toivottavasti myös sinä ajattelet samoin! Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja pystyä palvelemaan asiakkaita suomen kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

No, millaisesta työstä on kyse?

Hankkijan myyjänä saat nauttia mukavista kohtaamisista kuluttaja-asiakkaiden kanssa myymälän aukioloaikoina pääsääntöisesti ma–pe klo 8 – 17 välillä sekä sekä la klo 9–15 välillä. Kiireimmällä sesongilla olemme avoinna myös sunnuntaisin. Pääset kehittymään tuotevalikoiman asiantuntijana, jakamaan tietoa ja osaamistasi asiakkaillemme ja luomaan onnistuneita palvelukokemuksia.

Meidän huipputiimiin on helppo tulla mukaan, ja työkavereiksi ja tukiverkoksi saat asiantuntevat ja kokeneet maatalous- ja myymäläkaupan ammattilaiset. Pääset mukaan intohimoisesti ja suurella sydämellä työhönsä suhtautuvaan porukkaan. Me hankkijalaiset pyrimme jatkuvasti uudistumaan ja kehittymään alan tarpeiden mukaan. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, töissä ja vapaalla. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri, pilkettä silmäkulmassa ja hyvä tekemisen meininki, sen lupaamme! Tehtävä on vakituinen, viikkotuntimäärä 37,5h/vko ja tehtävästä maksetaan Kaupan Tessin mukaista kuukausipalkkaa. Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Työllistyt Hankkijan kirjoille.

Miksi sinun kannattaisi valita Hankkija?

Me Hankkijalla pystymme tarjoamaan aidosti monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Koska meillä on osastoja laidasta laitaan, saat halutessasi kehittää osaamistasi moneen suuntaan. Kun tarvitset työssäsi jotakin lisäosaamista, järjestämme säännöllisiä koulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja laajentamiseksi. Meillä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut. Etuihin kuuluvat esimerkiksi kattava työterveyshuolto (sisältää mm. tarvittaessa fysio- ja ravitsemusterapeutin palvelut), vuosittainen Smartum-saldo, ostoedut Hankkijan myymälöissä sekä yhteistyökumppaneiden alennukset. Olemme iso ja turvallinen työnantaja. Meillä voit luottaa siihen, että hommat hoituvat asianmukaisesti ja töitä riittää myös maailman myllerrysten aikana. Kääritäänkö siis hihat ja aletaan hommiin?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Toteutamme myös varsinaiset haastattelut helposti videohaastatteluina Teamsin kautta.

Hae paikkaa viimeistään 28.07.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä Hankkija Sysmä

Hankkija Oy
19700 Sysmä
19600 Hartola
18150 Heinola
19650 Joutsa
19950 Luhanka
17200 Asikkala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti