Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä K-Market Kuningattarenranta, Loviisa

Hakuaika alkaa: 15.02.2023
Hakuaika päättyy: 20.04.2023

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Kiehtooko sinua ajatus olla mukana uuden kaupan avaamisessa? Oletko oma-aloitteinen, et pelkää vastuuta taikka vauhtia ja olet muutenkin kaupan alasta kiinnostunut? Haemme myyjiä vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin K-Market Kuningattarenrantaan.

K-Market Kuningattarenranta on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Market. Kauppias Peter yhdessä noin 8 työntekijän kanssa palvelemme asiakkaita K-Market Kuningattarenrannassa Loviisassa. Meillä työskennellään reippaassa ja ryhdikkäässä tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Työskentelyssäsi laatu, ripeys ja korkea työmoraali kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme aiempaa kokemusta K-Marketista tai esimerkiksi ravintola-alalta asiakkaiden parissa työskentelystä, mutta aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin omalla asenteellasi kautta. Emme hae täydellisyyttä, tärkeintä on aito halu ja into kehittää jatkuvasti kauppaasi ja itseäsi, kuunnella aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja koet kunnia-asiana erinomaisen asiakaspalvelun.

Toivomme sinulta:

  • avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä reipasta työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • halua kehittyä ja oppia uutta
  • suomen kielitaitoa ja ruotsinkieli ehdoton plussa, mutta ei vaatimus
  • vähintään 18 vuoden ikää
  • valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina säännöllisellä työrytmillä

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä
  • mahtavan asiakaskunnan
  • tes-palkan kokemus huomioiden
  • K-ryhmän henkilökuntaedut
  • mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Peter Hortling, sähköposti [email protected]

Lähetä hakemuksesi 20.4.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit lähettää hakemuksesi myös ruotsiksi jos se on vahvempi kielesi. Jag talar både svenska och finska!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä K-Market Kuningattarenranta, Loviisa

Kesko Oyj Kauppiaat
Loviisa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 03.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti