Skip to main content

Myyjä, K-Supermarket Kellokoski 20-37,5h

Haetaan myyjää upeaan K-Supermarket Kellokosken rentoon ja hauskaan työpaikkaan!

Myyjän tehtäviin kuuluu kauppaan saapuvien tavarakuormien hyllyttäminen, kassa ja muut yleiset kaupan avustavat tehtävät sekä työskentely palvelutiskillä. Myymäläympäristössä kun toimitaan, tulee aina olla valmis myös asiakaspalvelutilanteisiin. Myyjän työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työtehtävässä arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta otetta työhön. Emme vaadi aikaisempaa kaupanalan kokemusta sillä perehdytämme tarvittaessa tehtävään.

Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, ja työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että lauantai päiviin. Tehtävä on alkuun määräaikainen 6-12kk sopimuksen mukaan, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon tarvittaessa.

Pääset toimimaan kaupan alan monipuolisessa ympäristössä, ja tulet tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. K-Supermarket Kellokoski haluaa tarjota työntekijöille viihtyisän työilmapiirin ja pitävät huolen, että pääset hyvin mukaan alusta asti.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 20-37,5h/viikko (sovitusti)
  • Työsuhdemuoto: Määräaikainen, mahdollisuus vakinaistua
  • Palkkaus: Kaupan TES

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Vastaathan myös lomakkeella olevaan videokysymykseen.

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], +358 44 460 2098, Yhteydenotot ja kysymykset [email protected] /Puhelut arkisin ma-to klo 9-15

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä, K-Supermarket Kellokoski 20-37,5h

Barona
Tuusula
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti