Skip to main content

Myyjä kesäksi (20h/vko) K-Citymarket Tornio

Hakuaika alkaa: 02.04.2024
Hakuaika päättyy: 23.04.2024

Millainen kesätyöntekijä sinusta tulisi K-Citymarkettiin?

Haluatko kesätöihin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa kesätyöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka; kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa, sekä ehkä työuran alku lukuisia mahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä?

Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden huomiointi ja tervehtiminen, sekä ostosten ja maksutapahtumien käsittely sujuvasti ja huolellisesti linjakassalla ja itsepalvelukassalla. Kassatyöskentelyn lisäksi olet tarvittaessa mukana myös kaupan muilla osastoilla kuormanpurussa ja rakentamassa esillepanoja.

Tarjoamme eri elämäntilanteisiin sopivia työsopimuksia, hyvän perehdytyksen tehtävään, hyvät työsuhde-edut sekä huippu esihenkilöt ja työkaverit tueksesi. Palkkaus on kaupan TES:in mukainen ja hyvät ilta- ja viikonloppulisät tuovat mukavan lisän palkkaan. Huomioithan, että palkka määritellään toimitettujen työ- ja opintotodistusten perusteella, joten varaudu toimittamaan ne rekrytoinnin edetessä.

Pääasiallisesti kesäsesonkimme kestää toukokuun alusta syyskuun loppuun. Huomioithan, että haemme henkilöitä joilla mahdollisuus sitoutua koko kesäsesongin ajaksi tavaratalojemme aukioloaikojen mukaisesti.

Mikäli kesän aikana huomaat, että kauppa on intohimosi, pyrimme tarjoamaan hyville, jatkosta kiinnostuneille työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarketien palvelukseen.

Taidot ja odotukset

Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tässä työtehtävässä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot ja innokasta palveluasennetta. Asiakasmäärämme ovat varsin suuria, minkä vuoksi hyvä paineensietokyky, huolellisuus ja reipas työskentelyote ovat avuksi.

Edellytämme, että täytät kuluvan vuoden aikana 18 vuotta, suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina kesän aikana, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tehdään hyvä kauppa - tule töihin K-ryhmään.

Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille 23.4.2024 mennessä oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 45 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä kesäksi (20h/vko) K-Citymarket Tornio

Tornio
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti