Skip to main content

Myyjä Kouvolaan - Tule turvaamaan koteja kanssamme

Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa parhaimmat myyjät lennätetään kaksi kertaa vuodessa ulkomaanmatkalle? Sytytkö ihmisten kohtaamisesta ja itsesi haastamisesta? Haluatko vaikuttaa suoraan omaan palkkaasi? Mahtavaa, tervetuloa myyjäksi meidän jengiin! 

Tarjolla liikkuvaa myyntityötä     

Etsimme nyt myyjiä vakituiseen työsuhteeseen. Työ on liikkuvaa myyntityötä, ja pääset samalla nautiskelemaan raittiista ulkoilmasta. Olet sitten alanvaihtaja, työurasi alussa tai jo myyntikokemusta omaava voit menestyä meillä myyjänä. Jos olet aktiivinen, et pidä peukaloiden pyörittämisestä vaan koet itsesi tekijäksi lue alhaalta lisää!  

Millaista meillä on työskennellä?  

Myyjät ovat yrityksemme sydän. Pääset myymään kodinturvapalvelua, joka turvaa koteja ja parhaimmassa tapauksessa pelastaa ihmishenkiä. Kodinturvapalveluiden kysyntä jatkaa kasvuaan Suomessa ja vastaamme siihen markkinoiden parhaalla palvelulla.   

Työpäivät alkavat toimistolta, jossa treenaamme myyntityön eri vaiheita päivittäin sekä katsomme tavoitteet päivälle, jonka jälkeen lähdette tiimisi kanssa kohtaamaan ihmisiä asuinalueille. Pääset sopimaan asukkaiden kanssa tapaamisia, joissa kartoitat heidän kotinsa turvallisuutta ja kerrot, miten meidän palvelumme turvaa heitä. Työ on iltapainotteista ja pystyt työskentelemään meillä osa- tai kokoaikaisena.

Kenttämyyntimme toimii urheilumaailman tavoin – tuemme toisiamme päivittäin, onnistumme joukkueena ja juhlimme onnistumisia yhdessä! 

Mitä tarjoamme sinulle?  

 • Kattavan koulutuksen:  Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä saat kattavan perehdytyksen myyjän tehtävään. Riittää, että olet valmis oppimaan uutta! Tiimisi kapteeni sekä koulutusorganisaatiomme Sector Way Academy takaavat päivittäisen koulutuksen kehityksesi tueksi.

 • Hienoja uramahdollisuuksia:  Kasvumme myötä pystymme tarjoamaan sinulle mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Vuonna 2022 (36%) esihenkilöpaikoista Suomessa täytettiinkin sisäisesti! Vaikka urasi ei jatkuisikaan meillä, saat hyödyllistä työkokemusta meiltä tulevaisuuttasi varten!

 • Tavoitteellisen ja liikkuvan työn:  Pääset seuraamaan omaa kehittymistäsi tavoitteiden kautta. Tämä duuni ei ole pönöttävää toimistotyötä, vaan vietät työpäiväsi asuinalueilla sekä asukkaiden kotona. Kurkkaa videolta mitä myyjän päivä pitää sisällään ja millaisesta hommasta oikein on kyse.

 • Mukavan työyhteisön:  Saamme huipputuloksia henkilöstötyytyväisyyskyselyissä, ja moni on sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Meillä on positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki. Tsekkaa meidän tilit TikTokissa tai Instagramissa ja ota ne seurantaan! #sectoralarmstaff

 • Merkityksellisen työn:  Teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää. Tämä antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäiväämme. Pssst... Lue täältä mitä mieltä asiakkaamme ovat palvelustamme.     

 • Mahdollisuuden vaikuttaa palkkaasi:  Mitä enemmän myyt, sitä enemmän tienaat! Parhaimmat myyjät tekevät kuukaudessa +/- 30 kauppaa. Palkkana se tarkoittaa yli 6000€. Keskivertomyyjä tienaa meillä noin 2000€.

 • Palkitsemme onnistumisista ja kovasta työstä:  Esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa voit päästä ulkomaanmatkalle yhdessä työkavereidesi kanssa!

Mitä odotamme sinulta?  

 • Asenteesi ja persoonasi ovat meille tärkeämpiä kuin työ- tai opiskeluhistoriasi  

 • Halua oppia ja kehittyä  

 • Periksiantamattomuutta ja kunnianhimoa  

 • Erinomaista suomen kielen taitoa  

 • Täysi-ikäisyyttä  

 • Puhdasta rikosrekisteriä 

Kiinnostuitko? Hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa   

Jätä yhteystietosi, niin rekrytoijamme soittaa sinulle pian ja pääset keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä työtehtävään liittyen, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse numeroon 045 490 7484 aina arkisin klo 10–17.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti