Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä osaston vastuutehtäviin (30-37,5h/vko) K-Supermarket Linkki, Ylöjärvi

Hakuaika alkaa: 09.06.2023
Hakuaika päättyy: 25.06.2023

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan.

Haemme tiimiimme kokenutta kaupan osaajaa, jonka tehtävänä on toimia vastuumyyjänä niin arkena kuin myös viikonloppuisin (2-3 viikonloppua kuussa) sekä tuurata osastovastaaviamme. Työ pitää sisällään sekä aamu- että iltavuoroja, painottuen ilta- ja päivävuoroihin. Osastovastaavat vastaavat osastojen kannattavuudesta, sesongeista ja tuotteistuksesta ja ovat merkittävä osa työyhteisö ja kauppamme kokonaisuutta. Tulevaisuudessa mahdollisuus myös omiin osastovastuisiin.

Työsuhde on vakituinen (30-37,5h/vko) K-Supermarket Linkki.

K-Supermarket Linkki on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Supermarket. K-Supermarket Linkki sijaitsee aivan Ylöjärven keskustassa hyvien julkisten ja autoyhteyksien varrella. Linkillä on vahvat perinteet alueen ruokakauppana ja kauppamme tulee kasvamaan ja kehittymään lähivuosina palvelemaan kasvavan keskusta-alueen asukkaita entistä paremmin. Linkissä työtä tehdään reippaalla ja muut huomioivalla asenteella. Kaveria tuetaan ja asiakkaan auttaminen asetetaan etusijalle. Työntekijöiden viihtyvyys ja hyvinvointi on toimintamme kulmakiviä ja pyrimme keskinäisessä tekemisessä suoraan ja avoimeen kommunikointiin. Meillä saa tehdä virheitä, oppia, kasvaa ja kehittyä.

Kaupassamme meillä työskentelee ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimi, jossa työnteko on hauskaa ja se näkyy myös asiakkaille. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja palvelu ovat meille kunnia-asioita.

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaskohtaamisiin oman osaamisesi kautta. Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia ja ottamaan vastuuta. Emme kuitenkaan hae täydellisyyttä. Tärkeintä meille on sinun aito halusi ja intosi kehittämiseen sekä asiakkaiden aktiiviseen kuunteluun ja heidän toiveidensa huomioonottamiseen.

Lisäksi toivomme sinulta:

  • liiketoiminnallista ajattelua ja K-ryhmän järjestelmien tuntemusta
  • aikaisempaa kokemusta kaupan alalta ja monipuolista kokemusta kaupan eri tehtävistä ja osastoista
  • kykyä itsenäiseen työhön
  • kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
  • kykyä ja halua ottaa vastuuta ja ongelmanratkaisutaitoa
  • suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
  • tiimityöskentelytaitoa
  • iloista asiakaspalveluasennetta

Tarjoamme sinulle:

  • vaativan, itsenäisen ja monipuolisen työn
  • vaihtelevia työtehtäviä kaupan arjessa
  • Mukavan työyhteisön sekä kauppiaan tuen onnistuaksesi työssäsi
  • mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta
  • K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.6.2023 oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jonna Hyvärinen, puh. +358442046777

, sähköposti [email protected].

Emme valitettavasti huomioi sähköpostilla tulleita työhakemuksia rekrytointiprosessissa.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä osaston vastuutehtäviin (30-37,5h/vko) K-Supermarket Linkki, Ylöjärvi

Kesko Oyj Kauppiaat
Ylöjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti