Skip to main content

Myyjä, Porvoo Tori

Jaksatko hymyillä ja palvella asiakkaita vaikka kiireen keskellä? Oletko omatoiminen ja valmis ottamaan haasteita vastaan? Osaatko ratkaista ongelmia kiperissäkin tilanteissa?

R-kioskilla

asiakkaamme odottavat erinomaista palvelua ja kioskimyyjänä olet asiakaspalvelun ammattilainen. Tunnet R-kioskin tuotteet, palvelut ja olet valmis heittäytymään lisämyynnin maailmaan - suosittelet rohkeasti uutuustuotteita ja muistutat ajankohtaisista kampanjoista. Pidät huolta kioskin siisteydestä sekä tuote-esittelyiden runsaudesta.

Huolehdit omalta osaltasi, että kioskilla viihtyvät sinun lisäksesi myös asiakkaat ja työkaverit. Teet kaikkesi luodaksesi asiakkaalle päivän parhaan hetken. Olet kiinnostunut vastuullisuudesta, sillä haluamme tehdä conveniencekaupasta vastuullisen ja vastuullisuudesta kätevää.

Saat kattavan perehdytyksen kioskityöhön. Pystyt työssäsi kehittymään myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja voit halutessasi hakea Trainee valmennusohjelmaamme kohti R-yrittäjyyttä ja omaa R-kioskiasi.

Haemme Porvoo Tori R-kioskille myyjää. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme että pystyt työskentelemään keskimäärin 20 h/vko ja pystyt aloittamaan työt mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan!

Taidot ja vaatimukset

Arvostamme

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä

- Kiinnostusta kahvila- ja delimaailmaan

- Kokemusta pelimyynnistä ja postitoiminnoista

Edellytämme

- Ystävällistä ja iloista asiakaspalveluasennetta

- Reipasta myyntihenkisyyttä

- Itsenäistä ja vastuullista otetta työhön

- Hygieniapassia (jos sinulla ei vielä passia ole, voit suorittaa sen koeajan puitteissa)

- Mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä

- Vähintään 18 vuoden ikää

- Tarkastamme luottotiedot osana rekrytointiprosessia

R-kioski vaikuttavuus

R-kioski synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

R-kioski synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for R-kioski

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko R-kioski Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä, Porvoo Tori

Porvoo
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti