Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Myyjä Renoagroup - Pori


Hae myyjäksi ja liity heti voimakkaasti kasvavaan porukkaamme!
 

Etsimme Suomen johtavan talotekniikan palveluita tarjoavan Renoa Groupin myyntitiimiin, ihmisten kohtaamisesta nauttivia, aktiivisia, tuloksen nälkäisiä myyjiä Poriin, jotka ovat valmiita kehittymään myynnin ammattilaisiksi oman tiiminsä kanssa! Kuulostaako sinulta? 

Renoalla työmme ja intohimomme on talojen kunnosta ja säilyvyydestä huolehtiminen. Meillä on aito halu auttaa niitä yli 800 000 suomalaista pienkotia, jotka ovat elinkaaressaan kunnostusiässä. Käänteentekevä palvelumme uudistaa vanhat vesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmät siten, että kodit säilyvät pitkäikäisinä ja voivat siirtyä sukupolvelta toiselle.

Tässä työssä 

  • Kerrytät itsellesi osaamista ja kokemusta myyntityöstä
  • Teet työtä hyvässä porukassa - olemme työntekijöidemme suosittelema (eNPS 47) 
  • Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin ja työaika on 37,5 h / vko. 
  • Ansaitset ensimmäisiltä 3 kk takuupalkan, jonka jälkeen pääset erittäin kannustavan provisiopalkkauksen piiriin, jossa keskimääräinen ansio on 3.500-5.000€ / kk.
  • Saat alkuun kattavan koulutuksen ja pääset mm. tutustumaan ammattitaitoisten myyjien ja asentajien mukaan asiakaskohteisiin
  • Kuljet asiakkailla mahdollisuuksien mukaan omalla autolla, josta maksetaan kilometrikorvaus. Oma auto ei kuitenkaan ole pakollinen.

Myyjän arki 

Myyntialueille jalkaudutaan yhdessä tiimin kanssa ja pääset kertomaan potentiaalisille asiakkaillemme halustamme auttaa suomalaiskoteja sähköremonteissa / viemäriremonteissa / putkiremonteissa / viemärihuolloissa. Näin varmistat, että kiinteistöjen elämä jatkuu vielä pitkään. Tämä jos mikä on merkityksellistä työtä! 

Myyntialueet ovat tarkkaan valittuja ja osa jo valmiiksi "lämpimiä", eli sellaisia mistä löytyy valmiiksi kiinnostuksen ilmaisseita kotitalouksia palveluita kohtaan. Näin ollen myynnissä korostuu kyky herättää luottamusta, puhua asiakkaan kieltä, sekä innostaa. Tulet tapaamaan potentiaalisia asiakkaita useaan kertaan ja rakentamaan aitoja asiakassuhteita. Koulutamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ja taidot, ja myynnin kautta opit tärkeitä taitoja elämäsi varrelle myös pitkälle tulevaisuuteen. 

Työkavereinasi olemme 

  • Energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien auttaminen tunnistamaan tulevan remontin tarve vastuullisuus huomioiden
  • Rennosti työskentelevä joukko, joka osaa kantaa vastuunsa ja tehdä työnsä laadukkaasti 
  • Itsenäisesti töitä tekeviä, mutta joukkueen voimaan uskovia, jotka eivät unohda huumorin olemassaoloa

Halutessasi kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Markuksen WhatsAppista tai soittamalla numeroon 040 7147991.  

Voit jättää CV:n hakemuksineen linkistä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme palkkauksia jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä Renoagroup - Pori

Pori
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti