Skip to main content

Myyjä Valokuitunen Kotka-Hamina

B2C Myyjä

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme ihmisten kohtaamisesta nauttivaa, aktiivista ja kunnianhimoista B2C-myyjää Kotka-Hamina alueelle.

Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työsi on palkitsevaa: teet kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoat ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Kehityt omassa roolissasi, ja jos intoa riittää, niin siitä eteenpäinkin. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla. Tervetuloa, tulevaisuus odottaa!

 

B2C Myyjänä tärkein tehtäväsi on myydä valokuituratkaisuja potentiaalisille, valokuidusta kiinnostuneille asiakkaille. Valokuitusen B2C asiakkaat ovat esimerkiksi pari- ja omakotitalojen omistajia tai asukkaita. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu asiakkaiden kontaktointi, tapaaminen ja asiakassuhteiden ylläpito. Pääset luomaan mahtavia asiakaskokemuksia. Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, pääsääntöisesti 16-24h/vko. Työajat ovat arkisin 16-20 ja viikonloppuisin 10-18 välillä. Työ sopii hyvin myös opiskelujen oheen tai lisäansioita kaipaavalle!

 

Tehtävässä

  • Kerrytät osaamista ja kokemusta myyntityössä: myynti tapahtuu kasvotusten asiakkaiden kotiovilla tai erilaisissa markkinointitilaisuuksissa
  • Saat työkavereiksesi Valokuituisen ammattitaitoiset ja huiput kollegat
  • Pääset työskentelemään vaihtuvilla myyntialueilla
  • Saat kattavan koulutuksen ja opit tärkeitä taitoja työtehtävääsi ajatellen
  • Myynti tapahtuu suomeksi, joten sujuva suomen kieli on tehtävän kannalta ehdoton
  • Pohjapalkkasi on 12,5 €/h, tämän lisäksi käytössä provisiomalli. Palkka keskimäärin 23 €/h.
  • Onnistuaksesi sinua auttaa tekevä ja iloinen asenne sekä rohkeus tavata uusia ihmisiä!

 

Arvostamme hakijassa kunnianhimoista ja tavoitteellista asennetta sekä rohkeutta lähestyä asiakkaita heidän kotonaan. Tehtävä vaatii järjestelmällistä, aktiivista sekä itsenäistä työotetta, ja päivittäiseen tekemiseen saa tiimin välittömän tuen. Et tarvitse aiempaa myyntikokemusta tehtävässä onnistuaksesi, vaan tärkeintä on reipas ja myyntihenkinen asenne! Tehtävässä on kattava perehdytys, koulutuspäivät järjestetään erikseen ennen työn aloittamista. Oma auto ja ajokortti ovat pakollisia tehtävässä.

 

Valokuitusen työntekijä kuvailee yritystä näin: ”Työskentely Valokuituisella on erittäin monipuolista ja omia vahvuuksia pääsee käyttämään. Ilmapiiri työyhteisössä on aina rento ja innostava.”

Kuulostaako tämä juuri sellaiselta työpaikalta jota olet etsinyt? Jätä hakemus mahdollisimman pian.

 

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja toistaiseksi voimassa oleva työsopimus solmitaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa (arkisin 9-15)

Hyvää työtä!

Hanna Malmberg
yrittäjä

Eezy Henkilöstöpalvelut
Worklab Oy
044 9812 490
[email protected]
www.eezy.fi

Lundinkatu 18
06100 Porvoo

Keskuskatu 13
48100 Kotka

Eezy – eläköön elämä ja työ

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä Valokuitunen Kotka-Hamina

Hamina
Kotka
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti