Skip to main content

Myyjä - Valokuitunen Oy

MYYJÄHei huippumyyjä tai myyjän alku!

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toiminnan laajentuessa haemme Valokuituselle ihmisten kohtaamisesta nauttivia ja rohkealla asenteella varustettuja osa-aikaisia myyjiä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Mistä työstä on kyse?

Myyntityössä kohtaat asiakkaita heidän kotonaan, eli suoraan siellä missä kuituyhteyksille on tarvetta. Jalkaudut tiimin kanssa myyntialueille, tapaat potentiaalisia asiakkaita, kartoitat tietoliikenneyhteystarpeita heidän kanssaan, teet tarjouksia ja solmit uusia sopimuksia. Myyntialueemme ovat tarkkaan valittu siten, että niistä löytyy jo valmiiksi valokuidusta kiinnostuneita kotitalouksia.

Tässä työssä menestyt varmasti, jos sinulla on positiivinen asenne, hyvät sosiaaliset taidot sekä halu oppia ja kehittää itseäsi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta myynnistä. Koulutamme sinut tehtävään heti ensimmäisestä päivästä lähtien, ja saat tueksesi mahtavan tiimin ja ammattitaitoisen tiiminvetäjän. Olemme myös työntekijöidemme suosittelema työnantaja*.

Teemme töitä silloin, kun asiakkaamme ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen.

Tehtävässä on kiinteä pohjapalkka 12,5 €/h + sopimusten mukaan maksettava provisio. Keskimääräinen tuntiansio tässä työssä on 17 €.

Edellytämme voimassa olevaa b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. 

Työkavereinasi olemme

- edistyksellisiä – valtakunnallisen valokuituinfran rakentamisen lisäksi kehitämme jatkuvasti työyhteisömme toimintatapoja.

- tukemassa sinua – teemme töitä itsenäisellä otteella, mutta tiimin tuki on vahva ja apu aina saatavilla.

- energinen porukka – tsemppaamme toisiamme, teemme töitä kunnianhimoisesti ja juhlimme yhdessä onnistumisia.

”Vastuuta on ja annetaan, ja se luo mahdollisuuksia onnistua työssä. Mielestäni tässä yrityksessä voi oikeasti oppia asioita, ja on mahdollisuus kehittyä urallaan.”
Hae heti ja tule mukaan osaksi kasvutarinaamme! 

Halutessasi saat kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Tiituksen WhatsAppista tai soittamalla numeroon 040 714 7992. Jos minua ei heti saa kiinni, olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Voit myös jättää hakemuksen suoraan linkin kautta. 

Perustiedot

Paikkakunta: Kokkola
Aloitus: Sopimuksen mukaan 
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 16-37,5 h/vko 
Palkka: 12,5 €/h + provisiot

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tavoitteenamme on rakentaa 200 000 kotitalouden kattava verkko vuoteen 2025 mennessä.

* Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 66. Valokuitunen Oy on Great Place To Work -sertifioitu työpaikka.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä - Valokuitunen Oy

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti