Skip to main content

Myyjä yötyöhön (30h/vko) K-Supermarket Mustapekka, Helsinki

Hakuaika alkaa: 23.05.2023
Hakuaika päättyy: 02.06.2023

Haemme ammattitaitoista yötyömyyjää vakituiseen 30 h/vko työsuhteeseen. Tehtävään valitulta edellytämme aiempaa kokemusta kaupan alalta.

K-supermarket Mustapekka on vahvasti ruokasesongeissa mukana oleva ruokakauppa. Kauppa sijaitsee käpylän juna-aseman vieressä, Helsingin Oulunkylässä. Kauppamme palvelee 24h vuoden jokaisena päivänä.

Kaupassamme meillä työskentelee 70 hengen ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimi, jossa työnteko on hauskaa ja se näkyy myös asiakkaille. Meille on tärkeää hyvä yhteishenki, emme siksi etsi pelkästään parasta vaan etsimme sopivinta henkilöä.

Pääasiassa yötyö sisältää monipuolisesti kaikkia kaupan töitä. Olisit osana tiimiä, joka työskentelee aina 4 yötä peräkkäin, jonka jälkeen on 4 päivää vapaata. Yöllä asiakaspalvelun lisäksi, puretaan kuormia ja myyntikunnostetaan kauppaa. Yö vuorot alkavat 21:00 - 22:00 aikoihin ja päättyvät 06:00-07:00 aikoihin.

Ilta,- lauantai- ja sunnuntailisän lisäksi yötyöstä maksetaan klo 00:00-6:00 tehdystä työstä myös yö-lisää. Näin ollen, yö-työssä ansaitsee paremmin 30h sopimuksella kuin päivätyössä 37,5h sopimuksella.

K-supermarket Mustapekan lisäksi kauppiaalla on myös K-market Pikkupekka ja K-market Pikkusisko. Kaupoissamme on mahdollisuus tehdä lisätyötä myös muissa toimipisteissä. Jokaisella työntekijällä on kuitenkin vakituinen "oma kauppa" jonka miehistöön kuuluu.

Toivomme sinulta:

  • aitoa kiinnostusta asiakaspalvelua kohtaan
  • kokemusta ruokakaupan alasta, kokonaisuuden hallintaa
  • oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
  • kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
  • kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
  • suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
  • valmiutta työskennellä yövuoroissa

Tarjoamme sinulle:

  • kehittyvän kaupan, loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
  • K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut
  • kilpailukykyisen palkan

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kesälomasta mahdollista sopia jo tälle kesälle.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 2.6.2023 osoitteeseen [email protected]. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jouni Ekholm, 0405440664

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä yötyöhön (30h/vko) K-Supermarket Mustapekka, Helsinki

Kesko Oyj Kauppiaat
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 03.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti