Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjäksi Sanoman Ständille!

Kiinnostuitko Sanoman ständimyynnistä? Hienoa, tulit oikeaan paikkaan - tästä pääset jättämään yhteystietosi meille, haitpa töitä sitten mistä päin Suomea tahansa!

Ständimyyjän työ Helsingin Sanomilla

Haemme nyt Sanoman myyntitiimeihimme uusia ja innokkaita vahvistuksia! Me maksamme sinulle alan kilpailukykyisintä palkkaa, joka koostuu jopa 11€ pohjatuntipalkasta (voimassa 3 ensimmäisen kk jälkeen, sitä ennen 10€/h) sekä kannustavista provisioista, joilla tienaat keskimäärin yli 17€/h!!

Koulutamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ja taidot myyntityöhön jonka kautta mahdollistamme sinulle menestymisen myynnin mahtavassa maailmassa. Työssä kohtaamme Sanoman potentiaalisia asiakkaita tarjoten heille Helsingin Sanomia, sekä muita Sanoma mediaperheen tuotteita (mm. Aamulehti, Aku Ankka, Tiedelehti) kiinteillä myyntipisteillämme kauppakeskuksissa, sekä kiertäen tapahtumia ja messuja ympäri Suomen.

Työaika

Työ Sanoman ständillä sopii hienosti kokoaikaityötä etsivälle, tai vaikkapa osa-aikaista työtä etsivälle opiskelijalle! Meillä töitä tehdään arkisin klo 09:00–20:00 välillä, 20–40 tuntia viikossa sopimuksestasi ja sesongista riippuen. Annamme mahdollisuuden työskennellä myös viikonloppuisin klo 09:00–18:00 välillä.

Palkka ja työsuhde-edut

Maksamme työstäsi sinulle kiinteän tuntipalkan 11 €/h (ensimmäisen 3kk jälkeen, tätä ennen 10€/h), minkä lisäksi onnistumisista palkitaan aina ruhtinaallisesti lisäansioilla. Keskituntiansio tehtävässä on tällä hetkellä 17 €/h, mutta parhaat myyjät tienaavat tätäkin enemmän.

Tarjoamme myös mahtavia työsuhde-etuja, mm.

  • Sanoman digilukuoikeudet
  • Ruutu + palvelun
  • Sesonkikohtaiset palkitsemisgaalat, joissa parhaat tiimit, sekä myyjät palkitaan huimilla lisäbonuksilla ja ulkomaanmatkoilla
  • Tiimiraha, jonka yhteisestä käytöstä voitte päättää tiimeissä itsenäisesti
  • Myyntimatkat yhdessä muun tiimin kanssa, esim. Lapin lomakohteisiin Rukalle, Leville, jne.

Rainmakerilla on nyt myös mahdollista tehdä töitä Sanoman kohtaamispalveluissa kevytyrittäjänä tai täysin oman yrityksen kautta laskuttamalla! Kysy tästä mallista lisää meidän rekrytoijaltamme!

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.


Jätä yhteystietosi heti!

Meille hakeminen on helppoa etkä tarvitse CV:tä tai muitakaan liitteitä - jätä siis heti yhteystietosi sillä se ei montaa minuuttia vie! Olemme sinuun tämän jälkeen pian yhteydessä ja edistämme työllistymistäsi nopeaan tahtiin - pikaisimmat rekrymme tapahtuvat jopa saman päivän kuluessa!

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit kysyä lisätietoja Tiitukselta soittamalla tai lähettämällä WhatsApp-viestin numeroon 040 714 7992.

Edellytämme tehtävässä 18 vuoden ikää.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjäksi Sanoman Ständille!

Kuopio
Jyväskylä
Lahti
Espoo
Vantaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti