Skip to main content

Myyjiä (10-32 h/vko) K-Marketteihin Töölöön, Helsinki

Hakuaika alkaa: 09.12.2022
Hakuaika päättyy: 23.12.2022

Olemme pienen, mutta vilkkaan kolmen K-Marketin nippu keskellä Helsingin Töölöä( K-Market Eino Leinon katu, K-Market Topeliuksenkatu, K-Market Kisahalli) ja nyt kaipaisimme joukkoomme kahta työtä pelkäämätöntä myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla on tunteja 10-32h/vko. Voit itse valita kuinka paljon haluat tehdä.  Merkitsethän työhakemukseen tuntimäärä toiveesi. Vuorot ovat pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteisia. 

Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joka on sosiaalinen, työtä pelkäämätön, asiakaspalveluhenkinen ja innokas tyyppi. Olethan ripeä tekemään ja tartut pienen kaupan monipuolisiin työtehtäviin omatoimisesti. Työtehtävät vaihtelevat kassalla olosta hyllytykseen, pullanpaistoon, asiakaspalveluun ja hyvin usein kaikkea samanaikaisesti. Työ sisältää myös yksintyöskentelyä. 

Hakijoilta odotamme sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, 18 vuoden ikää ja ennen kaikkea halua tehdä töitä.

Arvostamme lisäksi:
- postin osaamista
- kielitaitoa
- matkahuollon osaamista
- ikärajapassia
- Veikkauksen peliosaamista
- ATK taitoja (MS Office, kaupan SAP, Keskon kassajärjestelmä). 

Tarjoamme hakijoille monipuolisen pienen kaupan työympäristön, osaamisen kehittämistä ja mukavat työkaverit. Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset/videohakemukset CV:n kera 23.12.2022 mennessä osoitteeseen:
[email protected].

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä (10-32 h/vko) K-Marketteihin Töölöön, Helsinki

Kesko Oy Kauppiaat
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 24.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti