Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä (10-37,5h/vko) K-Market Aurinko, Naantali

Hakuaika alkaa: 12.09.2023
Hakuaika päättyy: 26.09.2023

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta haemme reippaita myyjiä vakituisiin työsuhteisiin (10-37,5h/vko) loppuvuonna 2023 avautuvaan K-Market Aurinkoon.

K-Market Aurinko on uusi helpon ja nopean asioinnin kauppa, joka avautuu loppuvuodesta Naantalin Nuhjalaan. K-Market Aurinko on Naantalin aurinkoisin oman kylän kauppa, joka palvelee asiakkaitaan laajin aukioloajoin, josta löytyy kaikki tarvittava ja on valikoimaltaan yllätyksellinen. Kauppaa rakennetaan rakkaudesta ruokaan ja asiakkaisiin. Kaupan arkea pyöritetään yhdessä koko tiimin voimin reippaalla, mutta rennolla otteella. Työtä tehdään yli osastorajojen ja henkilökunnasta koulutetaan kaupan moniosaajia.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:

 • iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta

 • oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä

 • kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä

 • kehittymishalua ja innostusta oppia uutta

 • suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää

 • valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:

 • loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit

 • työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta

 • monipuolisen ja vastuullisen työn

 • mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi

 • K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut ja mahdolliset kauppiaan tarjoamat edut, koulutukset, etenemismahdollisuudet ym.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Työt alkavat marraskuun aikana.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.9.2023 oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Anni Viitanen, puh +358400802996

Emme valitettavasti huomioi sähköpostilla tulleita työhakemuksia rekrytointiprosessissa.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä (10-37,5h/vko) K-Market Aurinko, Naantali

Kesko Oyj Kauppiaat
Naantali
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti