Skip to main content

Myyjiä Best Caravan Oy:lle

Myyjiä Best Caravan Oy:lle

Onko sinulla intohimoa myyntiin? Etsimme motivoituneita suomen- ja ruotsinkielisiä ajoneuvomyyjiä viihtyisään työporukkaan Haaparantaan.

Haemme juuri sinua
Me Bravura Suomi etsimme matkailuajoneuvomyyjiä asiakkaallemme Best Caravan Oy:lle täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Haaparannalle. Tehtävään valitut henkilöt rekrytoidaan suoraan Best Caravanille. Mikäli viihdyt ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja jossa työntekijöiden hyvinvoinnista välitetään, voi Best Caravan olla oikea paikka sinulle.

Asiakasyritys
Best Caravan on Suomen merkittävin matkailuajoneuvoratkaisuja ja -palveluita tarjoava yritys. Suomessa henkilöstöön kuuluu 200 henkilöä ja seitsemän myymälää. Vuonna 2019 heidän liikevaihtonsa oli hieman yli 50 miljoonaa euroa. Matkailuajoneuvojen ohella Best Caravan tarjoaa varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto-, pesu- ja matkaparkkipalvelut.

Best Caravan on ohittanut aikuisuuden kynnyksen viettäessään 20-vuotisjuhlavuotta. Bestin toiminta alkoi vuonna 2003 hyvin pienestä, mutta matka vuoteen 2023 on tehnyt Best Caravanista Suomen merkittävimmän matkailuajoneuvojen monipalvelutalon. Vuonna 2023 Best Caravan on Euroopan mittakaavassa alan neljänneksi suurin toimija.

Myyjänä olet tekemisissä asiakkaiden kanssa, jotka suunnittelevat vapaa-aikaansa ja haluavat toteuttaa pitkäaikaisia unelmiaan. Myytäviä tuotteitasi ovat retkeily- ja matkailuautot sekä matkailuvaunut. Best Caravanilla panostetaan tiimin viihtyvyyteen ja he tarjoavat viihtyisän työympäristön ja yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Viikkotyöaikasi on 37,5 tuntia viikossa.

Pääasialliset työtehtävät:
Tässä tehtävässä työskentelet suomen- ja ruotsinkielisenä myyjänä ja myytäviä tuotteitasi ovat retkeily- ja matkailuautot sekä matkailuvaunut.

Tehtäviisi kuuluvat mm.:       

  • Myyjän työtehtävät
  • Asiakaspalvelun laadun varmistaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä
  • Hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteisuutta ja itsevarmaa työskentelyotetta
  • Suomen kielen osaaminen
  • Ruotsin kielen osaaminen

Menestyäksesi tässä työssä, sinulla tulee olla kokemusta myynnin tehtävistä ja taitoa käyttää sekä suomen että ruotsin kieltä sujuvasti. Olet myös palveluhenkinen ja oma-aloitteinen työskentelyotteessasi.

Lisätiedot
Aloitus: Sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä
Paikkakunta: Haaparanta
Palkka: Sovittavissa

Jos tunnistat itsesi edellä mainitusta kuvauksesta, niin älä epäröi hakea tehtävään pian, sillä etenemme aktiivisesti potentiaalisten hakijoiden kanssa.

Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työtehtävästä tai hakemuksestasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: +358 10 209 7950.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti