Skip to main content

Myyjiä Catmandoon pop up -myymälään, Turku

Oletko palvelualtis ja nautit aidosti asiakkaiden auttamisesta? Sytytkö vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä? Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiinnostavan brändin parissa 30.1.2023-30.6.2023 välisellä ajalla.

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE?

Haemme Catmandoon pop up -myymälöihin myyjiä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat helmikuussa ja jatkuvat kesäkuun loppuun saakka. Kyseessä on osa-aikainen työ ja työtunnit määräytyvät sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän työt asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, vaatteiden esillepanoon ja siisteyden ylläpitoon. Myymälässä työskennellään työvuoroissa pääsääntöisesti itsenäisesti. Työhön ja Catmandoon toimintatapoihin saat hyvän perehdytyksen. Perehdytys sisältää tuotekoulutuksen, sekä koulutuksen myymälän toimintatapoihin. 

Etsimämme henkilö on helposti lähestyttävä, palvelualtis, valmis tarttumaan työhön sekä osaa ottaa vastuun myymälästä. Meille tärkeää on hyvä asenne työtä kohtaan. Olethan myös jo täysi-ikäinen. 

Olit sitten hakemassa työkokemusta tulevaisuutta ajatellen tai kokenut asiakastyön ammattilainen, joka haluaa käyttää ammattitaitoaan hyödyksi muotialalla, tarjoamme sinulle ympäristön, jossa voit oppia ja kehittyä sekä ammatillisesti että yksilönä. Aikaisempi kokemus vaatemyyjän työstä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. 

CATMANDOO

Catmandoo on suomalainen ulkoiluvaatteiden valmistaja. Mallistosta löytyy vaatteita ulkoiluun, lasketteluun, golfiin ja vapaa-aikaan. Catmandoo-tekstiileillä on Design from Finland- merkki, joka viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Lisää Catmandoon tarinasta voit lukea TÄÄLTÄ. Catmandoolla pääset edustamaan vastuullista brändiä pop up -myynnin muodossa. 

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Kyseessä on vuorotyö ja vuorot sijoittuvat arkipäiville ja viikonlopuille. Myymälä on auki ma-pe 10:00-21:00 ja la-su 10:00-19:00.

  • Työtunnit: osa-aikainen
  • Sijainti: Turku, Skanssi
  • Palkka: Kaupan alan TES
  • Aloitus: 31.1.2023
  • Lopetus: 30.6.2023

HAKU KÄYNNISSÄ

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Voit olla minuun yhteydessä sähköpostilla [email protected] tai soittamalla numeroon 044 711 4683, parhaiten tavoitat minut ma-to klo 9-15.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä Catmandoon pop up -myymälään, Turku

Turku
Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 10.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti