Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tutustu työelämään ja tienaa, K-Market Viikinäinen ja K-Market Kalevanpuisto

Hakuaika alkaa: 17.01.2023
Hakuaika päättyy: 15.02.2023

Tutustu työelämään ja tienaa-kesätyö nuorille:

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Haemme joukkoomme 6 kpl tutustu ja tienaa-kesätyöntekijöitä. Työaika on 6 tuntia/päivä, viitenä päivänä viikossa kahden viikon ajan. Ensimmäinen jakso alkaa kesäkuussa ja viimeinen jakso päättyy elokuun lopussa. Kesätyöpaikat on tarkoitettu: peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, TUVA- ja TELMA-koulutuksiin osallistuville ja lukiolaisille.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:

  • vastuullisen ja turvallisen työpaikan
  • K:n perehdytysohjelman
  • mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
  • hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 15.2.2023 mennessä osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Niko Rantala, puh. 040-5753002 tai [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tutustu työelämään ja tienaa, K-Market Viikinäinen ja K-Market Kalevanpuisto

Kesko Oyj Kauppiaat
Pori
Pori
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 16.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti