Skip to main content

Myyjiä kesäksi (20-30h/vko) K-Market Mattila ja K-Supermarket Kristiina, Lappeenranta

Hakuaika alkaa: 25.01.2023
Hakuaika päättyy: 10.03.2023

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja kassamyyjiltä vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Etsimme myös kesäosaajaa K-Supermarketin Herkkutorille, jossa tarvitaan kiinnostusta ja kokemusta ruuanlaittoon ja kalankäsittelyyn. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Meillä K-Supermarket Kristiinassa työskentelet nuorekkaassa työympäristössä kauppakeskuksen sykkeessä tai mukavassa pienessä Oman Kylän kaupassa K-Market Mattilassa.

Tarjoamme sinulle:

  • vastuullisen ja turvallisen työpaikan
  • K:n perehdytysohjelman
  • asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
  • hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 10.3.2023 mennessä osoitteeseen saija.kiiski@k-supermarket.fi

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 29.5.-31.8. (kesto sovittavissa).

Etsimme useampia kesätyöntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin. Ilmoitathan hakemuksessasi, kumpaan kaupoistamme haet.

Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 11. Lisätietoja tehtävästä antaa Saija Kiiski, saija.kiiski@k-supermarket.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä kesäksi (20-30h/vko) K-Market Mattila ja K-Supermarket Kristiina, Lappeenranta

Kesko Oyj Kauppiaat
Lappeenranta
Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti