Skip to main content

Myyjiä kesälle, Sale Länkipohja ja Sale Eräjärvi

Kesätöihin kauppaan asiakaspalvelutehtäviin? Kesätyömme ajoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elo- tai syyskuun loppuun. Osa työsuhteista voi alkaa sopimuksen mukaan jo aiemmin kevään aikana. 

Keski-Suomen ja Pirkanmaan rajaa lähellä sijaitseva Sale Länkipohja on pienen kylän sydän, joka on tunnettu etenkin vilkkaasta kesäkaupastaan. Myymälä sijaitsee Jämsässä, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Orivedeltä. Myymäläpäällikkö Antin tiimiin kuuluu viisi kaupan alan ammattilaista. Myymälä palvelee asiakkaitaan ma-pe klo 8-20, la 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Oriveden kaupungin kainalossa sijaitsevalle Eräjärvelle on hyvät kulkuyhteydet sekä Tampereelta että lähikunnista. Kauniit järvimaisemat ja alavat pellot pitävät huolen leppoisasta tunnelmasta kiireisenkin sesongin keskellä. Myymälä palvelee asiakkaitaan ma-pe klo 8-20, la 8-20 ja sunnuntaisin klo 10-18.

Haemme Sale Länkipohjaan ja Sale Eräjärvelle kesäksi

  

MYYJIÄ

  

määräaikaisiin (15–25 h / vko) useamman kuukauden työsuhteisiin.

Oletko kiinnostunut muistakin Pirkanmaan Osuuskaupan kesätyömahdollisuuksista? Täyttämällä hakemuksen tähän hakuun olet mukana muissakin hauissa, sillä pääset valitsemaan kaikki kiinnostavat toimipaikat lomakkeelta.

Pienissä Sale-myymälöissä myyjän tehtävät sisältävät sekä kassatyöskentelyä että kuorman purku- ja hyllytystyötä. Työhön kuuluu lisäksi mm. veikkauspalveluiden myynti. Sale on paikka ruokakaupan moniosaajalle, joka on valmis työskentelemään myös ajoittain yksin. Perehdytämme sinut kuitenkin kattavasti ennen tätä.

Oletko kenties viettämässä välivuotta? Sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa Pirkanmaan Osuuskaupassa vielä kesän jälkeenkin vaikkapa välivuoden ajan, jolloin pystyt miettimään tulevaisuuden suunnitelmia työnteon ohessa.  

    

Toivomme sinulta:  

  • asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  • heittäytymiskykyä ja ketteryyttä kehittyä
  • intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä - myös juhlapyhinä.

Olemme työpaikka ihan tavallisille ihmisille ja panostamme hyvään perehdytykseen sekä työntekijäkokemukseen.

   

Tarjoamme sinulle:  

  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • vastuullisen ja tunnetun työnantajan, jonka tekemisen keskiössä olet sinä
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista
  • työtehtävän, jossa työ- ja vapaa-aikasi pysyy tasapainossa.

Tavoitteenamme on, että löydämme hyviä tyyppejä, joille voimme tarjota töitä myös jatkossa.

Henkilökuntaetuina tarjoamme sinulle mm.  -25 % alennuksen S-ryhmän ravintoloiden ruoista ja juomista sekä edullisia leffalippuja. Nämä eivät ole suinkaan ainoita etujamme tärkeälle henkilöstöllemme. Muut edut monenlaisiin mieltymyksiin löydät täältä. 

  

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa.  Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.

Palkkauksemme on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Palkkasi määräytyy aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan. Tuntipalkka lähtee liikkeelle 9,86 eurosta. Tämän päälle maksetaan mahdollisia vuorokohtaisia lisiä.

  

Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan työhistoriasi tarkasti jo työhakemukseesi. Hakemuslomakkeella kysymme muita tarkentavia kysymyksiä esimerkiksi työskentelyn aloitus- ja päättämisajankohdista ja sinua kiinnostavista toimipaikoista. Tutustuthan siis ennakkoon tehtävänkuviin ja meihin työnantajana (www.pokrekry.fi) sekä varaat aikaa hakemuksen täyttämiseen. 

Odotamme jo hakemustasi, täytäthän sen viimeistään sunnuntaina 5.2.2023! Täytämme paikat sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Lisätietoja Länkipohjan Salen kesätöistä antaa arkisin klo 8-16 myymäläpäällikkö Antti Oksjärvi, puh. 010 767 2021 tai sähköpostitse antti.oksjarvi@sok.fi. Sale Eräjärven kesätöistä lisätietoja voit tiedustella arkisin klo 8-16 myymäläpäällikkö Sanna Hasarilta, puh. 010 767 2041.

Lähetämme kaikille haastatteluihin valitsemillemme tarkemman ohjeistuksen sähköpostitse, viimeistään hakuajan päätyttyä.

  

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi  

Jos sinulla herää kysyttävää rekrytointiin liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse pokrekry@eezy.fi.

Oletko 14–17-vuotias? Mahdollisuutemme työllistää Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmaan tarkentuu myöhemmin keväällä. Viestimme asiasta nettisivuillamme.  Työllistämme tulevana kesänä 15–17-vuotiaita myös Kesäpätkä-työhön, joka on mahdollisuus esimerkiksi aiemmin Tutustu ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmassa olleille työllistyä noin 4-6 viikoksi. Hakuaika Kesäpätkään on 6-26.2.2023.

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 212 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä kesälle, Sale Länkipohja ja Sale Eräjärvi

Eezy Oyj
Jämsä
Orivesi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti