Skip to main content

Myymäläpäällikkö uuteen myymäläämme Jumbon kauppakeskukseen

Sykkiikö sydämesi kaupan alalle? Etsimme myymäläpäällikköä uuteen myymäläämme Jumbon kauppakeskukseen! 

NORMAL on nuori dynaaminen yritys, joka on muutaman vuoden aikana avannut yli 700 liikettä Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Ranskassa, Suomessa, Portugalissa ja nyt myös Espanjassa. Huikea kasvumme Suomessa jatkuu ja nyt etsimme myymäläpäällikköä uuteen myymäläämme. Haluatko olla mukana tulevassa menestystarinassa?

Tietoa meistä:

Suomessa olemme avanneet NORMAL myymälöitä 80 ja tarinamme jatkuu edelleen. Tarjoamme asiakkaillemme pysyvästi matalat hinnat ja useita tuhansia "normaaleja" tuotteita mm. kemikalio-, kosmetiikka- ja kotitaloustuotteiden saralla, unohtamatta jännittäviä uutuuksia joka viikko useissa eri tuotekategorioissa. NORMAL on yritys, jossa olemme kaikki samanarvoisia ja meillä on yhteiset menestymis- ja tulostavoitteet - ja samalla pidämme hauskaa yhdessä

Roolista yleisesti:

Myymäläpäällikkönä sinulla on keskeinen rooli hyvän ostokokemuksen luomisessa asiakkaillemme. Olet vastuussa myymäläsi arjen toimivuudesta, jatkuvasta kehittämisestä, kaupallisesta ilmeestä ja tuloksen tekemisestä. Rooliisi kuuluu myymälätiimin johtamisen lisäksi myös sitoutuneiden ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytoiminen sekä kouluttaminen. Työ on monipuolista, antoisaa, vauhdikasta ja ennen kaikkea hauskaa!

Haluatko kuulla, millaista on työskennellä meillä? Linkistä pääset katsomaan videopodcastin, jossa myymäläpäällikkömme kertovat meistä yrityksenä ja myymäläpäällikön sekä apulaismyymäläpäällikön arjesta.

Sit back, relax and enjoy!  NORMAL urapodcast

Vastuut:

 • Myönteisen ostoskokemuksen luominen myymälässä, jotta asiakkaat haluavat palata uudestaan ostoksille - asiakas on aina tärkein!
 • Työntekijöidesi motivointi ja valmentaminen sekä avoimen ja hyvän työympäristön luominen - tiimi on paras!
 • Arjen rutiinien tehokas hoitaminen ja organisointi, samalla varmistaen myymälällesi asetettuihin tavoitteisiin pääsemisen ja toiminnan sujuvuuden
 • Myymälän kaupallisen ilmeen jatkuva kehittäminen, jossa tuote-esittelyt ovat asiakkaitamme inspiroivia, houkutellen löytämään ja kokeilemaan eri tuotteita

Tarjoamme kaikille uusille myymäläpäälliköillemme perusteellisen koulutuksen, sillä meille on tärkeää, että saat hyvän aloituksen urallesi NORMAL:lla. Koulutamme uudet myymäläpäällikkömme jo olemassa olevissa myymälöissämme. Sinulle nimetään mentori, joka perehdyttää sinulle myymälän rutiinit sekä kuinka työskentelemme myynnin ja kestävän liiketoiminnan kehittämisen parissa.

Mitä toivomme sinulta:

 • Olet esihenkilö, jolla on jo kokemusta myymäläpäällikön työstä sekä tulosvastuusta - tuemme sinua roolissasi
 • Toimit itsenäisesti, et pelkää ottaa ohjia käsiisi haastavissakaan tilanteissa, olet ahkera ja sinulla on silmää yksityiskohdille - esillepanojen teko best!
 • Olet asiakaslähtöinen ja kauppiashenkinen - lukujen seuraaminen tukee myyntiä
 • Johdat myymälää hyvällä fiiliksellä ja ymmärrät tiimin voiman - yhdessä on hauskempaa
 • Osaat työskennellä nopeasti hektisessä ympäristössä myös kiireessä ja paineen alla, huomioiden myös tiimisi tarpeet ja tuoden esiin työntekijöidesi parhaat puolet
 • Kommunikoit vaivattomasti myös englanniksi - but of course!
 • Osallistut aktiivisesti NORMALin ainutlaatuisen liiketoimintakonseptin kehittämiseen ja optimointiin

Me tarjoamme sinulle:

Jännittävän ja haastavan työn nopeasti kehittyvässä yrityksessä, jolle on ominaista yrittäjähenkisyys, korkeat tavoitteet ja jatkuva halu tehdä NORMALista paras kauppa asiakkaille sekä samalla houkutteleva ja hyvä työpaikka työntekijöillemme.

Palkka: sopimuksen mukaan.

Oletko se sinä? Odotamme innolla hakemustasi ja arvostamme myös videon muodossa tulevaa esittelyä! Hae mukaan heti, käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan umpeutumista.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti