Skip to main content

Myyntiavustaja kesäksi K-Auto, Helsinki

Hakuaika alkaa: 22.03.2023
Hakuaika päättyy: 13.04.2023

Vaihtoautoliiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Olemme investoineet merkittävästi viime vuonna liiketoiminnan kehitykseen, jotta asiakaskokemus ja digitaaliset palvelut tuodaan vahvasti toimintamme keskiöön. Vaihtoautoliiketoimintamme konseptia kehitetään parhaillaan eteenpäin eli sinulla on mahdollisuus päästä erinomaisessa hetkessä mukaan.

Kasvustamme johtuen tarvitsemme K-Auto Helsingin toimipisteeseen innokkaan ja aktiivisen myyntiavustajan vaihtoauto-osastollemme huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto ylittää myös tänä vuonna asiakkaidemme odotukset.

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Olet työssäsi oma-aloitteinen, reipas ja asiakaspalvelulähtöinen. Olet kykenevä hoitamaan autokaupan arjessa vaadittuja oheistoimintoja kuten esimerkiksi autojen siirrot ja kuljetukset, valokuvaaminen, myyntikuntoon saattaminen ja myyntitilojen järjestyksen ylläpitäminen sekä tietysti asiakaskokemuksen edistäminen. Digitaalisuus on sinulle luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Aiempi kokemus autoalalta katsotaan eduksi - asenteesi on kuitenkin ratkaisevassa roolissa.

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä asioita jatkuvasti paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme.

Odotamme sinulta:
- iloista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- hyvää paineensietokykyä sekä pitkäjänteistä ja systemaattista toimintatapaa
- sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksi

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalle 1.5.2023 - 31.8.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Ville Laiti, 050 390 5214 tai [email protected]

Lähetä hakemuksesi 13.4.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. K Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k-auto.fi

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti