Skip to main content

Myyntiedustaja Renoa Jyväskylä

Haluaisitko tehdä liikkuvaa työtä, jossa saat pidentää pientaloasujien kotien elinkaarta? Kaipaatko onnistumisia juhlistavaa tiimiä ja uutta askelta työurallesi? Hienoa, sillä meillä on sinulle paikka auki!

Renoalla kysyntää riittää ja kauppa käy - siksi etsimme nyt myyntiedustajia JYVÄSKYLÄN tiimiin tarjoamaan laadukasta palvelua, jonka takana on helppo seistä.

Mistä työssä on kyse?

Suomessa on vajaa miljoona pientaloa, joiden talotekniikka on käyttöikänsä päässä. Sinun tehtäväsi on jatkaa käyttöikää varmistamalla, että koteihin tehdään tarvittava sähkö-, viemäri- tai putkiremontti. Näin asukkaiden tarvitse pohtia, tuleeko keittiöön putkirikko tai lämpeneekö talo kunnolla. Tulet erikoistumaan alussa joko sähkö-, viemäri- tai putkiremontteihin, joten koko palvelutarjontaa ei tarvitse hallita yhdeltä istumalta.

Työviikkosi alkaa maanantain toimistopäivällä, jolloin tapaat työkavereita, osallistut myyntitiimin palaveriin ja valmistaudut viikon asiakaskäynneille. Loppuviikkosi kuluu perjantaihin asti asiakaskäynneillä autolla liikkuen. Yleensä sinulla on päivässä 3-4 käyntiä, joiden aikataulut saat rakentaa vapaasti. Asiakaskäynnit sijoittuvat tavallisesti klo 10-17 välille, ja ne pidetään itse remonttikohteessa eli asiakkaan kotona.

Osan käynneistä hankit itsellesi maanantaisin soittamalla, mutta suurimman osan tapaamisista saat kalenteriisi asiakashankkijoidemme työn tuloksena. Käynnin päätteeksi lasket asiakkaalle tarjouksen kiinteällä hinnalla, ja kaupan hyväksymisen jälkeen asentajamme toteuttavat remontin.

Vaikka työtä tehdään itsenäisesti, tapaamisten välissä käymme usein yhdessä lounaalla ja toisinaan teemme asiakaskäyntejä kimpassa työkaverin kanssa. Voit hyvin soittaa asiakaskäynnin aikana päällikölle tai asennukseen saadaksesi apua ja hyödyllisiä neuvoja.

Mikäs Renoa, kertoisitko lisää?

Tietysti! Olemme Suomen johtava pientaloille talotekniikan palveluita tarjoava organisaatio, joka työllistää yli 300 ammattilaista usealla eri paikkakunnalla. Henkilöstömme on antanut työilmapiirillemme arvosanaksi 9/10 ja asiakastyytyväisyytemme on mitatusti 3,7/4.

Olemme toimineet LVIS-alalla jo 15 vuotta, joiden aikana olemme toteuttaneet yli 40 000 laadukasta remonttia. Tänä päivänä teemme niitä noin 100 viikossa.

Toteutamme ammattitaidolla putkiremontit, viemärin sukitukset, sähkösaneeraukset ja ilma-vesilämpöpumppuasennukset omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin.

Renoan vakavarainen kasvu mahdollistaa myyjiemme menestyksen. Alan suurimmassa yrityksessä työskentely on valttikortti myyntikäynneillä, sillä monilla asiakkailla on etukäteen kokemusta ja hyvä kuva Renoasta.

Miksi minun kannattaa hakea töihin Renoalle?

Töihin on aina kiva lähteä, sillä pääset mukaan aidosti tsemppaavaan ja rentoon työporukkaan. Meillä ei ole keskinäistä kilpailuasetelmaa, vaan olemme samalla tärkeällä asialla ja puhallamme yhteen hiileen. Jokainen kauppa on kova juttu - myynnin WhatsApp-ryhmässä räjähtää aina, kun joku työkavereista tekee kaupan.

Renoalla et ehdi kyllästymään työhösi. Työpäiviesi aikana maisemat vaihtuvat, tapaat erilaisia ihmisiä ja näet erilaisia koteja. Ja mikä olisi mukavampaa kuin saada päättää viikon aikataulut itse?

Palkitsemme parhaat onnistujat kuukausittain. Lisäksi käynnissä on myyntikisoja, joista on voitettu mm. koko tiimin matka Miamiin, 100 euron lahjakortteja, kylpyläviikonloppuja, AirPodeja ja Polarin kelloja. Hyvä meininki on meille tärkeää, ja siksi pääset osallistumaan työhyvinvointia edistäviin aktiviteetteihin sekä tapahtumiin sählyturnauksista rentoihin illanviettoihin ja hienoihin pukujuhliin.

Haluamme sinun oppivan jatkuvasti ja saavan tästä työstä itsellesi oikean ammatin. Tiivis perehdytys ei lopu ensimmäiseen kuukauteen, vaan esimerkiksi viisi vuotta talossa olleet osallistuvat yhä koulutuksiin. Jos intoa löytyy, sinulla on mahdollisuudet edetä urallasi esimerkiksi päälliköksi tai kouluttajaksi.

Entäs se palkka? Ensimmäisen puolen vuoden ajan saat provisioiden lisäksi takuupalkan 1 600 euroa/kk. Sen jälkeen siirryt provisiopalkkaukseen, jonka myötä tulet tienaamaan perustekemisellä 3 000-4 500 euroa/kk. Joinain kuukausina tienaat luultavasti enemmänkin, sillä meillä ei ole palkkakattoa.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle myös työterveyshuollon, hammashoidon, Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointisetelit, työsuhdepolkupyörän sekä lukuisia alennuksia vaihtuvista tuotteista ja palveluista.

Mitä toivoisitte minulta?

Emme edellytä sinulta myyntialan osaamista tai talotekniikan tuntemusta, sillä koulutamme sinut uuteen tehtävääsi. Voit olla alanvaihtaja, kokenut myyjä tai mitä tahansa niiden väliltä.

Kuten elämässä yleensä, Renoalla kenenkään ei tarvitse olla täydellinen. Jos tunnistat itsessäsi osan seuraavista ominaisuuksista, sovit porukkaamme varmasti:

✅ Olet kiinnostunut myyntityöstä ja ammatillisesta kehittymisestä.

✅ Viihdyt ihmisten parissa ja mukaudut erilaisiin tilanteisiin.

✅ Sinulla on kunnianhimoinen ja positiivinen asenne.

✅ Olet sinnikäs ja valmis laittamaan persoonasi peliin.

P.S. Emme etsi yksisarvista! Vauhdikkaassa arjessa epäonnistumisia tapahtuu ja virheitä saa tehdä. Tärkeintä on, että opimme niistä ja kehitymme yhdessä paremmiksi.

Haluatko jutella tehtävästä tarkemmin? Rekrytoinneista vastaava Markus Jääskeläinen vastaa mielellään kysymyksiisi - tavoitat hänet parhaiten soittamalla numeroon 044 524 9217.

Renoa Group vaikuttavuus

Renoa Group synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Renoa Group synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Renoa Group

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Renoa Group Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntiedustaja Renoa Jyväskylä

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti