Skip to main content

Myyntineuvottelija, 3 paikkaa

Meillä ei tarvitse työskennellä rakkaudesta lajiin, vaan tarjoamme motivoivan ja stressittömän palkkiomallin; pohjapalkan sekä nousevan provision +bonukset. Yrityksemme on vahvassa kasvussa, joten etsimme energisiä ja oppimishaluisia henkilöitä liittymään yhteen Suomen johtavimmista ja kovimmista markkinataloista. Jos olet jo asiakaspalvelun, myynnin tai markkinoinnin alalla kokemusta kerännyt tai tuoreempi henkilö, joka on valmis oppimaan uutta ja kasvamaan huippuosaajaksi niin jatka lukemista. Meillä asiakaspalvelua tehdään hymyssä suin ja nautitaan yhdessä tekemisestä. Tyytyväinen asiakas on meillä aina lähtökohta. Meillä et jää missään vaiheessa yksin vaan sinulla on jatkuvasti esimiestesi ja tiimin tuki, jotka varmasti haluavat auttaa sinua menestymään. Ymmärrämme, että jokaisella on omat motiivit oman uran suhteen ja me olemme valmiita tukemaan jokaista henkilöä pääsemään niihin. Halusit sitten tulevaisuudessa valmentaa, johtaa omaa tiimiä tai vaikka koko organisaatiota, niin me tuemme sinua tavoitteissasi. Me kasvatamme sinusta ammattilaisen juuri siihen organisaatioon missä haluat työskennellä, oli se sitten meillä tai jossain muualla.
Teemme yhteistyötä markkinajohdossa olevien kotimaisten tuotteiden parissa, eli voit hyvällä omallatunnolla seistä tuotteiden takana ja tarkoituksena on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita yhteistyökumppaneillemme. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras osoitus sitoutumisestamme työhömme. Vastaamme asiakkaiden odotuksiin ja mieluummin ylitämme ne. Töitä tehdään tietysti laadukkailla työvälineillä viihtyisissä toimitiloissa. Etätyö on mahdollista, kunhan olemme kasvattaneet sinusta sellaisen ammattilaisen, joka pärjää ilman tiimin ja esimiesten jatkuvaa tukea. Kokemuksemme mukaan parhaimmat menestystarinat syntyy, kun ympärillä on ammattilaisia joilta saat opin väistää pahimmat kuopat.
Mitä te odotatte minulta? Edellytämme sinulta löytyvän hyvät vuorovaikutustaidot, sosiaalisen luonteen, sujuvan suomenkielen taidon ja halun menestyä. Positiivinen asenne auttaa myös eikä asiakaskokemuksista ole haittaa, vaikka se ei ehdoton edellytys olekaan. Tärkeintä on halu oppia sekä valmius ottaa valmennukset vastaan sekä käyttää niitä.
Miksi valitsisin Superior Salesin työpaikakseni? Me olemme luotettava ja suuri toimija alalla, joka hakee vahvaa kasvua, mikä takaa työpaikan myös tulevaisuudessa. Olemme ansainneet Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatin useana vuonna ja meillä on AAA-luottoluokitus, eli olemme vakavarainen yritys. Tarjoamme sinulle kehittävän työpaikan motivoivassa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Tiedämme, että vain hyvin viihtyvät työntekijät tekevät huippusuorituksia, joten panostamme merkittävästi työntekijöiden viihtyvyyteen. Vahva kasvumme tarkoittaa myös, että esimies- sekä valmennustehtäviin on mahdollista päästä samassa organisaatiossa ja niitä pääsee harjoittelemaan jo ennen uuden tehtävän saamista. Meillä kyvykkyys ja potentiaali näytetään käytännössä, eikä vaan puheen tasolla ja kun halukkuuden osoitat niin me tarjoamme mahdollisuuden ja koulutuksen ---vaikka et näkisikään itseäsi meillä kun muutaman vuoden, niin valmistamme sinut tulevaisuuden ammattisi huippuosaajaksi ja pystymme antamaan sinulle opit, joilla saat haluamasi tehtävän asiakaspalvelun ja markkinoinnin saralla. Tarjoamme myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen eli voit suorittaa esimerkiksi liiketalouden perustutkinnon, myynnin ammattitutkinnon tai lähiesimiestyön ammattitutkinnon oppisopimuksella, jolloin valmistut 1-2 vuodessa ja saat arvokasta työkokemusta! Voit myös suorittaa meillä esim. merkonomin tutkintoon kuuluvia työssäoppimisjaksoja - muista työpaikoista poiketen meillä ne ovat palkallisia. Toki kun me menestymme yhdessä niin me myös juhlimme sitä yhdessä eli erilaiset unohtumattomat virkistysillat ja reissut ovat mahdollisia kaikille työntekijöillemme.
Kuulostaa hyvältä! Miten haen tätä paikkaa? Olemme tehneet haun helpoksi ja nopeaksi, voit hakea vastaamalla muutamaan kysymykseen osoitteessa https://superiorsales.fi/avoimet-tyopaikat/#hakemus tai laita vapaamuotoinen hakemus suoraan [email protected]
Herätä mielenkiintomme, niin pääset haastatteluun jo hakuaikana.
tai sopimuksen mukaan

Yhteystiedot: [email protected]
Junior Madlala, Puh: +358 40 777 9298, [email protected]
Työpaikan osoite: Upseerinkatu 3 , 02600 Espoo
Palkkaus: 1800€-2700€+
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 08.12.2023 08:30
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/f5b7071f-2...
Ilmoitus jätetty: 20.11.2023 10:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f5b7071f-2aa3-49b0-8549-8bffea7b45ab

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti