Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ratkaisumyyjä, Alma Mediaratkaisut


Tuhannet suomalaiset pk-yritykset tarvitsevat laadukkaita ja tehokkaita digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja. Ratkaisumyynnin ammattilaisena Almalla pääset auttamaan suomalaisia yrityksiä onnistumaan ja kasvamaan!

Digitaalisen ratkaisumyynnin huipputiimimme kasvaa ja vahvistuu, joten etsimme uusia ratkaisumyyjiä. Myymme Alman vetovoimaisia digitaalisen median ratkaisuja pk-yrityksille, jotka haluavat näkyvyyttä tunnettuutta ja konkreettisia tuloksia verkon eri kanavista. Alma Media Suomen suurimpana digimediatalona tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin. Yhteydenpito asiakkaiden kanssa on monikanavaista, pääasiallisin asiakaskontaktointi ja -kommunikointi tapahtuu puhelimitse ja Teams-tapaamisin. 

Olet etsimämme ratkaisumyyjä, kun

  • omaat aiempaa kokemusta tulosvastuullisista myyntitehtävistä
  • osaat kartoittaa asiakkaan tilanteen ja tarpeet, ollen ratkaisukeskeinen
  • ymmärrät digitaalisen markkinoinnin keinot ja verkon tarjoamat mahdollisuudet
  • tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat kertoa monimutkaisistakin asioista ymmärrettävästi

Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen ratkaisumyynnin parista ja digitaalisen median palveluiden tuntemuksen. Kuulemme mielellämme tarkemmin, millaista myynnin osaamista omaat!

Toivomme, että olet määrätietoinen, kunniahimoinen ja tavoitteellinen henkilö, joka ei pelkää haasteita. Odotamme halua menestyä ja kehittyä ratkaisukeskeisenä myyjänä edelleen. Tarjoamme Almalla näköalapaikan globaalissa digimediatalossa sekä nopealiikkeisen ja kehittyvän työpaikan tunnettujen brändien parissa. Rakennamme All stars-joukkuetta, jossa pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi kovatasoisessa tiimissä. Työpisteesi sijaitsee Turussa ja aloitus tehtävässä on syyskuussa 2022. Keskustelemme tästä mielellämme kanssasi tarkemmin.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti tai viimeistään 21.8.2022. Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Viktor Söderlund p. +358505575812 / viktor.soderlund@almamedia.fi. Tavoitat Viktorin parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 14-16 välillä.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

 

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen tiedon jakamiseen ja verojen maksamiseen, luokissa Tieto ja Yhteiskunta.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja fyysiseen terveyteen, luokissa Tieto ja Terveys.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ratkaisumyyjä, Alma Mediaratkaisut

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti