Skip to main content

Myyntineuvottelija, Espoo, Kta. 18€

Superior Sales Oy on 2018 perustettu markkinointiin erikoistunut yritys ja voimakkaan kasvun myötä meillä on 7 eri toimipistettä koko Suomen alueella. Olemme innovatiivinen markkinatalo, missä hommia tehdään rautaisella otteella tulokset täyttäen, tästä osoituksena olemme ansainneet Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatin jo useampana peräkkäisenä vuotena ja olemme saavuttaneet AAA-luottoluokituksen, eli olemme vakavarainen yritys. Meillä jokainen henkilö on yksilö, eikä osa koneistossa ja tämän myötä panostamme erityisesti henkilöstömme viihtyvyyteen. Meillä pääset kehittämään itseäsi jatkuvan koulutuksen myötä ja kun näytöt ovat riittävällä tasolla on sinulla mahdollisuus edetä urallasi omien tavoitteidesi mukaisesti aina tiimipäälliköstä, kouluttajaksi tai vaikka johtamaan koko organisaatiota.
Meillä kyvykkyys ja potentiaali näytetään käytännössä eikä vaan puheen tasolla ja kun halukkuuden osoitat, niin me tarjoamme mahdollisuuden ja koulutuksen. Meillä ei tarvitse työskennellä rakkaudesta lajiin, vaan markkinointi agenttimme tienaavat noin 1900 - 2500 €/kk riippuen työtunneista (pohja + provisiot ja bonukset). Tarjoamme myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen eli voit opiskella esim. merkonomin paperit työn ohella. Toki kun me menestymme yhdessä niin me myös juhlimme sitä yhdessä eli erilaiset unohtumattomat virkistysillat ja reissut ovat mahdollisia kaikille työntekijöillemme.
Meillä markkinointia tehdään huippuporukassa hymyssä suin ja nautitaan yhdessä tekemisestä. Toki myynnissä kaikilla on omat henkilökohtaiset tavoitteet mutta meillä et jää missään tilanteessa yksin vaan saat tueksesi alan parhaat esimiehet ja kollegat, jotka osaavat ja haluavat varmasti auttaa sinua menestymään ja pääsemään omiin tavoitteisiisi. Ymmärrämme että työntekijöillämme on omat henkilökohtaiset tavoitteet oman uransa suhteen, mutta me autamme kaikkia pääsemään niihin. Halusit sitten tulevaisuudessa tehdä myyntivalmennuksia, toimia B2B myynnissä, johtaa omaa tiimiä tai vaikka koko organisaation myyntiä, niin me tuemme sinua tavoitteissasi ja kun olet vaan valmis tekemään töitä sen eteen ja ottamaan opit vastaan, niin me pystymme varmasti auttamaan sinua siinä.
Edellytämme sinulta löytyvän hyvät vuorovaikutustaidot, sosiaalisen luonteen, sujuvan suomen kielen ja halun menestyä. Positiivinen asenne auttaa myös, eikä myyntikokemuksesta ole haittaa, vaikka se ei ehdoton edellytys olekaan. Tärkeintä on halu oppia sekä valmius ottaa valmennukset vastaan sekä käyttää niitä.

Yhteystiedot: Laita hakemuksesi suoraan meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai käytä ilmoituksessa olevaa linkkiä ja täytä hakulomake verkkosivuillamme.
Työpaikan osoite: Upseerinkatu 3, 02600 Espoo
Palkkaus: Pohjapalkka + provisiot ja bonukset
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.11.2023 02:05
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/c46fb8ae-3...
Ilmoitus jätetty: 20.11.2023 09:49
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c46fb8ae-31a3-45ac-96ce-d32e2b8e6dfc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti