Skip to main content

Myyntineuvottelija, myyjä

Terveyskalusteyhtiö Salli Systems Rautalammilta etsii nyt jo hyvin toimivaan myyntitoimistoonsa neljänneksi uutta kehittymis- ja oppimiskykyistä sekä kielitaitoista (min. sujuva englanti) toimihenkilöä, jolla on hyvät digitaidot ja joka kykenee omaksumaan uusia tuotteita, menetelmiä ja asiakkuuksia nopeasti.

Em. ominaisuudet ovat tärkeämpiä kuin pitkä työkokemus tai edes koulutus, vaikka niistäkin on apua.

Salli kehittää, valmistaa ja myy yli 70 maahan maailman johtavaa istumaergonomiaa, joka perustuu Salli Satulatuoleihin ja säädettäviin pöytiin. Valmistamme tuotteet Rautalammilla Pohjois-Savossa ja sisaryrityksemme on Kiinassa. Olemme hyvin kansainvälistynyt ja verkottunut, vireä ja kehittyvä yritys, jonka henkilöstö on noin 40 henkeä.

Tarjoamme kehityskykyiselle myyntineuvottelijalle hyvän palkan, monipuolista asiakaspalvelutyötä kotimaankaupan ja viennin parissa, loistavan työergonomian, oman viihtyisän työhuoneen, joustavan työajan, huippulaatuisen yrityksen sisäisen työterveysohjelman kymmenine kohtineen, ml. ilmainen terveyslounas omassa ravintolassa, ilmaiset lisäravinteet, keskipäivätauko ja työaikainen uimatauko. Työhön sisältyy mahdollisuus käydä messu- tai työmatkoilla ulkomailla.

Toimipaikka on Rautalammilla kauniissa Sahalan Kartanossa 3 km taajamasta. Autamme asunnon järjestämisessä. Meillä on jo tarjolla ainakin aluksi tilapäinen ja edullinen asuntoratkaisu 1 km päässä kivassa talossa järven rannalla. Rautalampi (3 km) on kaunis, rauhallinen, yhteisöllinen, monipuolisesti palveleva taajama, josta tunnin ajomatkan sisällä on 6 kaupunkia ja 4 kirkonkylää, 3 lentokenttää ja päärautatie (20 km).

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta, ja mielellään myös kokemusta vientikaupasta. Olet ulospäin suuntautunut ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat suomen lisäksi ainakin sujuvaa englantia ja ehkä ruotsia. Hyvä saksan kielen taito olisi iso etu, josta maksamme lisää palkkaa.

Aloitamme haastattelut välittömästi; hakemukset palkkatoiveineen ja työhistoria- ja koulutustietoineen TJ Veli-Jussi Jalkaselle, [email protected]. Työtehtävää koskevat tiedustelut sähköpostilla tai puhelimella 0400 763700.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija, myyjä

Salli Systems
77700 Rautalampi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.06.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Oomi Oy Oulu
Oulu
Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Järvenpää
Eezy Henkilöstöpalvelut
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti