Skip to main content

Myyntineuvottelija Valoo - Kesätyö

Myyntineuvottelija 

Olisiko tässä sinulle mahdollisuu saada onnistunut työkokemus? Voit olla joko alan ammattilainen tai jonkin verran kokemusta omaava reipas myyntihenkinen työntekijä! Jos kiinnostuit, niin jatkahan lukemista!

Valonnopeudella kasvava Valoo on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija. Tuomme laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Valoo on yksinkertainen paketti, jossa asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella sekä fyysisen valokuituliittymän että laajakaistan. Olemme tutkitusti (Kauppalehti 13.9.2022) markkinoiden edullisin valokuitutoimittaja. 

Me Valoolla rakennamme tulevaisuuden Suomea. Missiomme on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Lue lisää: www.valoo.fi

Myyntineuvottelijana päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktointi informatiivisella otteella, tietoliikenneyhteystarpeiden kartoitus yhdessä heidän kanssaan sekä Valoon liittymien myynti. Työssä kohtaat asiakkaita pääosin heidän kotonaan, mutta myös puhelimen välityksellä. Tapaat asiakkaitamme silloin kun he ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Viikkotyöaika on 30 - 37,5 tuntia. Toivomme, että sinulla on käytössäsi auto. Työt alkavat kesäkuussa ja jatkuvat elokuuhun.

Myyntineuvottelijanamme olet keskeisessä roolissa Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä priiman asiakaskokemuksen tuottamisessa. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka sydäntä lähellä ovat niin huikea asiakaskokemus kuin aidot kohtaamisetkin.

Mitä odotamme sinulta?

- Hyviä sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta kohdata asiakkaat rennolla ja postiivisella otteella

- Omaat hyvän tilannetajun ja pystyt reagoimaan muuttuviin tilanteisiin

- Myyntihenkisyyttä!

- Suhtaudut myyntiin tavoitteellisesti asiakasta kuunnellen sekä haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi

Palkka

Pohjapalkka on 13,76 e/h, lisäksi tehtävässä on reilu ja kannustava provisiomalli heti ensimmäisestä kaupasta alkaen.

Valoolla on yhdessä tekemisen meininki ja aidosti joustava työ. Alkuun saat hyvän perehdytyksen ja myyntialueen vastaavan sekä tiimin tuki on aina apunasi. Työssä tarvittavat työvälineet saat yrityksen puolesta. Työskentelet pääasiallisesti valmiiksi kartoitetuilla myyntialueilla sekä joustavasti omasta kodistasi käsin.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Sähköpostitse toimitettuja hakemuksia emme huomioi.

Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana joten jätä hakemuksesi pian!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Ilona Pulkkinen
Hr-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 4410569
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija Valoo - Kesätyö

Varsinais-Suomi
21250 Masku
Naantali
21200 Raisio
Turku
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.02.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti