Skip to main content

Myyntineuvottelija yritys- tai nykyasiakasmyyntitiimiin!

Haemme Fortumin myyntitiimeihin Ouluun, Rovaniemelle tai Espanjan Torreviejaan uusia vahvistuksia! Tässä on esimerkiksi myyntiuraansa aloittavalle, tai miksei jo kokeneemmallekin tekijälle oiva paikka! Etsimme myyjiä sekä yritys-, että nykyasiakkaiden myyntitiimeihin - katsotaanko yhdessä kumpi tiimi sinulle sopisi paremmin?

Jatka lukemista ja hae pian mukaan, sillä seuraava aloitus on jo 8.11.2022!

Fortumin puhelinmyyntitiimeissä

pääset kartoittamaan asiakkaiden tilannetta ja myymään heille Fortumin pidettyjä lisäarvopalveluita, päivittämään sähkösopimuksia ja jatkamaan asiakkaiden määräaikaisia sopimuksia. 

Nykyasiakkaiden kontaktointi on myyjille palkitsevaa ja mukavaa työtä, sillä vastaanotto soitoille on pääasiassa positiivista ja onnistumisprosentti sopimuksen päivityksille on korkea! Palkkaus Fortumin myyntitiimissä koostuu kiinteästä tuntipalkasta ja provisiomallista, jonka myötä vaikutat myös itse omaan ansaintaasi!

Yritysmyyntitiimin b2b-myyjänä olet puhelimitse ja sähköpostitse yhteydessä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Keskustelet yritysten kanssa, kartoittaen heidän sähkönkulutustarpeen ja mitä asiakas arvostaa sähköyhtiön valinnassa. Tavoitteenasi on myydä yrityksille ja yrittäjille sähkösopimuksia, jotka ovat mm. erittäin kilpailukykyisesti ja houkuttelevasti hinnoiteltuja! Onnistumista työssäsi mitataan myyntimäärien ja asiakkaille tuotetun lisäarvon kautta.

Rainmakerin myyntityöhön tarvitset ennen kaikkea innostuneen ja positiivisen asenteen myyntiin ja asiakkaittesi kohtaamiseen. Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutuksen, joten aiempaa myyntikokemusta et tarvitse. Sinulta odotamme täsmällisyyttä, huolellisuutta sekä kykyä työskennellä avokonttorissa. Tavoitteellisuus ja hyvä pelisilmä auttavat sinua eteenpäin keskusteluissasi asiakkaittesi kanssa. Työtäsi ja viihtymistäsi tukee myös positiivisen kilpailuhenkinen ja hyvän hengen omaava tiimisi! 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.


Haluatko osaksi menestystarinaamme?
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi ja potentiaalisi sinulle tärkeällä tavalla. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae paikkaa pian! Jätä vain yhteystietosi oheisen hakulinkin kautta ja palaamme sinulle asiaan puhelimitse! Mikäli sinulla on kysyttävää, tavoitat Tanja H:n numerosta 040 714 7995 myös WhatsAppin välityksellä! 

Paikkakunta: Oulu, Rovaniemi tai Espanjan Torrevieja - valintasi mukaan!

Aloitus: 8.11.2022 

Työaika: 30 h/vko

Palkka: 9,5 €/h + provisio

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija yritys- tai nykyasiakasmyyntitiimiin!

Torrevieja, Alicante
Rovaniemi
Oulu
Vakituinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 07.11.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti