Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntineuvottelijaksi DNA:lle

Tervetuloa rakentamaan myyntiuraa DNA:lle!

Oletko miettinyt vaihtamista uudelle alalle tai haluatko nousta ylöspäin myynnin portailla? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia ja saada kokemusta myynnin kiehtovasta maailmasta DNA:n luotettavien tuotteiden parissa! DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa myynnin mysteerit avautuvat ja tulevat osaksi osaamistasi. DNA:n puhelinpalvelu on palkittu tuloksellisuudestaan – perehdytys ja valmentava tuki myyntitaitojen oppimiseen on huippuluokkaa!

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti, vaan toimi heti!

Valmennamme sinusta myynnin tekijän

Otamme kaikki työntekijät huomioon yksilöinä ja kehitämme tietojasi ja taitojasi pienin askelin. Uuden myyjän polku -perehdytysohjelman aikana saat väkevät eväät menestyä ja rakentaa uraasi aina myynnin perusteista kokonaisuuksien hallintaan.

Työssä kehittymistäsi tukevat lisäksi tsemppaava tiimi ja esihenkilö, jatkuva valmentaminen ja motivoivat myyntikilpailut.

Työnkuva ja palkkaus

Työssä kohtaat monenlaisia asiakkaita puhelimitse. Kontaktoit sekä potentiaalisia uusia että nykyisiä asiakkaita ja pääset kertomaan heille DNA:n uusista tuotteista, laadukkaista palveluista sekä erilaisista kampanjatarjouksista. DNA:n laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat palvelut viihtymiseen, yhteydenpitoon ja työntekoon, mm. mobiili- ja laajakaistaliittymät, puhelimet, tietokoneet, televisiot ja lisälaitteet sekä tietoturvatuotteet.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 30 tuntia viikossa, kuuden tunnin vuorojen jakautuessa arkisin klo 8-18 välille sekä satunnaisesti myös ilta- ja lauantaivuoroissa. DNA:lla joustavuus näkyy esimerkiksi siten, että työtä voi tehdä perehdytyksen jälkeen myös etänä. Palkkarakenne on turvallinen, sillä se pohjautuu ICT-alan työehtosopimukseen, jolloin tienaat minimissään 11,80 e/h. Palkkataso ei kuitenkaan jää pakolliseen minimiin, sillä myyjämme ansaitsevat keskimäärin 20 euroa tunnilta, saavuttaen kuuden tunnin työpäivillä noin 2500 euron kuukausiansion. Myyntitaitojen kehittyessä on sinulla mahdollisuus todellisiin huippuansioihin!

Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme ja Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun !

DNA:lta löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia ja monet myyjämme ovat jatkaneet myyntiuraa yritysmyynnin tai myymälämyynnin puolella. Myös esihenkilöura ja myyntivalmentajan tehtävät ovat hyviä mahdollisuuksia kehittyä uralla eteenpäin. Työyhteisömme on myös huippuluokkaa! Tästä saamme vuosittain positiivista palautetta henkilöstökyselyissä ja DNA:lle on myönnetty Perheystävällinen työpaikka -tunnustus.

Kuka meille voi hakea?

Tässä työssä tavoitteellinen ja aktiivinen ote työskentelyyn on tärkeää. Haemme kehittymishaluisia ja työssä toimeen tarttuvia ihmisiä, jotka ovat innostuneita myynnin mahdollisuuksista. Arvostamme suuresti, jos olet valmis määrätietoisesti työskentelemään uuden oppimisen ja tulosten eteen – me kyllä autamme sinua onnistumaan! Huomioithan kuitenkin, että edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä.

Hae mukaan heti!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ota rohkeasti yhteyttä viestillä tai WhatsAppilla puh. 0407147993 – Tanja M. / Rainmaker, niin jutellaan lisää! Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Tehtävän perustiedot

Aloitus 6.11.2023
Paikkakunta: Kajaani
Työaika: 30-37,5 h/vko, pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä.
Palkka: Takuupalkka 11,80 €/h (ICT tes) + kannustemalli. Provisioiden kanssa myyjämme tienaavat keskimäärin 2500 € kuukaudessa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelijaksi DNA:lle

Kajaani
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti