Skip to main content

Myyntipäällikkö

Joros Oy on putkentaivutukseen ja metallisten putkien jatkojalostukseen erikoistunut vuonna 1983 perustettu yritys. Tuotantotiloissamme Punkaharjulla työskentelee noin 60 ammattilaista. Tarjoamme parasta taivuttamisteknologiaa, asiantuntevaa suunnittelupalvelua sekä laajaan konekantaan perustuvat tehokkaat tuotantoprosessit. Asiakaskuntaamme ovat veneteollisuus ja valmistava metalliteollisuus. Valmistamme myös omia Joros-tuotteita rantarakentamiseen.

Tutustu yritykseemme tarkemmin: www.joros.fi

Yrityksemme uudistuu toimintatavoiltaan ja rakennamme uutta innostavaa ja asiakaslähtöistä Jorosta.

ETSIMME INNOKKAASEEN JOUKKOOMME AKTIIVISTA JA TULOSHAKUISTA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ — Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueelle

Tehtävässä vastaat komponenttivalmistuksemme myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Asiakaskunta koostuu pääasiassa metalliteollisuuden yrityksistä sekä konepajoista. Tehtävääsi kuuluu syventää jo olemassa olevia asiakassuhteita ja avata aktiivisesti myös uusia. Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta teollisuuden teknisestä myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä, sekä mielellään kokemusta metalliteollisuudesta. Asuinpaikkakuntasi voi olla Jyväskylän tai Tampereen seudulla.

Työ on liikkuvaa sekä etätyötä. Teet yhteistyötä muun, pääosin Punkaharjulla toimivan, organisaation kanssa ja raportoit toimitusjohtajalle. Tehtävä on uusi ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sen kehittämiseen itsellesi parhaiten sopivaksi.

Henkilönä olet positiivinen, nautit haasteista ja sinulla on kokemusta ratkaisumyynnistä teknisten tuotteiden parista. Olet tottunut itsenäiseen ja pitkäjänteiseen myyntityöhön. Sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne, myynnin kokonaiskuvan ymmärrystä sekä kykyä priorisoida. Näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Toivomme sinulta teknisen tai kaupallisen alan koulutusta.

Uusi Joros on palveluhenkinen, tekemisessään täsmällinen ja laadukas. Työilmapiirimme on rento ja avoin. Tarjoamme sinulle osaavien ammattilaisten tuen ja kannustavan palkkausjärjestelmän. Arvostamme ahkeruutta ja iloista sekä motivoitunutta asennetta.

Tule kanssamme rakentamaan uutta Jorosta ja menestymään!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.3.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Peter Westerlund, 050 045 1916, ke 8.3. klo. 15-17 ja pe 17.3. klo. 14-16

Anna-Reetta Tamminen, 040 538 6462, pe 17.3. klo. 14-16

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö

Pirkanmaa
Keski-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti