Skip to main content

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, VESIPROSESSIT

HyXo Oy etsii teknistä B2B-myyntipäällikköä

Monipuolinen tekniikan alan yritys HyXo Oy etsii kokenutta teknistä B2B-myyntipäällikköä teollisuus- ja kuntasektorille Jyväskylään, Kuopioon tai Seinäjoelle. Arvostamme aiempaa automaatio-, instrumentointi- ja/tai analysaattorituntemusta.

Etsimme osaavaan joukkoomme myyntipäällikköä vedenkäsittely- ja tuotantoprosessien tuote- ja palvelumyyntiin. Toiminta-alueena on Keski-, Itä- ja Länsi-Suomi, ja toimipiste voi olla joko Jyväskylässä, Kuopiossa tai Seinäjoella.

Meillä HyXolla asiakastyytyväisyys on ykkönen – haluamme kerta toisensa jälkeen ylittää asiakkaidemme odotukset sekä ratkaisujemme että palvelujemme laadulla. Myyntipäällikkönä vastaat myynnistä nimetyllä asiakas- ja tuotealueella, ja tavoitteenasi on kasvattaa myyntiä pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Vastaat itsenäisesti koko myyntiprosessista omalla alueellasi määritellyn prosessin mukaisesti. Samalla edustat HyXon koko tarjontaa tuote-, palvelu- ja projektimyynnissä. Tehtävässä olennaista on ylläpitää ja kasvattaa luottamuksellisia asiakkuussuhteita ja asiakaskokemusta innovatiivisella tavalla. Tehtävä edellyttää matkustamista omalla toimialueella 25-75 % työajasta. Tehtävässäsi raportoit aluemyyntipäällikölle.

Tässä tehtävässä edellytämme vahvaa teknistä B2B-myyntikokemusta, ja menestymistäsi auttaa myös automaatio-, instrumentointi- ja/tai analysaattorituntemus. Puhdas- ja jätevesiprosessien tuntemus on etu ja edesauttaa toimialaosaamisen nopeassa omaksumisessa. Odotamme sinulta vahvaa teknisen alan B2B-myyntityön tuloksellista kokemusta ja asiakaslähtöisyyttä. Sinulla on suunnitelmallinen, tarkka, analyyttinen ja itseohjautuva ote myyntiin ja kyky tehdä tulosta yhdessä tiimin kanssa.. Olet tiimipelaaja. Sinulla on kokemusta sopimus- ja hintaneuvotteluista sekä hyvät viestintä-, yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä suomen että englannin kielellä. Koulutuksesi on soveltuva korkeakoulututkinto, esim. alempi tai ylempi tekniikan alan korkeakoulutus.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalilla konsultti Ulla Hannula (puh. 0400 114 619) ja HyXolla toimitusjohtaja Kari Heinilä (puh. 050 527 1676). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 10.4.2023 osoitteesta www.mercuriurval.fi (viite FI-17640).

HyXo Oy on monipuolinen tekniikan alan asiantuntijayritys, jonka toimialana on vedenkäsittely, prosessimittaus, sekä prosessi- ja laboratoriolaitteiden suunnittelu ja teknisten ratkaisujen projektointi. Se maahantuo ja edustaa kansainvälisesti tunnettuja laadukkaita laitteita sekä kattavasti ylläpitää asennuskannan koko niiden elinkaaren ajan. Toiminnan tavoitteena ei ole ainoastaan täyttää asiakkaiden odotuksia, vaan ylittää ne positiivisesti kerta toisensa jälkeen.

HyXo osana WEST Invest -konsernia on tunnettu toimija niin eri teollisuuden aloilla kuin kunnallisellakin puolella. Se on eteenpäin menevä ja kehittyvä suomalainen perheyritys, jonka pääkonttori on Keravalla ja muut päätoimipisteet Tampereella ja Oulussa.

Toimintatavoissaan HyXo on sitoutunut laatuun, luotettavuuteen sekä jatkuvaan kehittymiseen asiakaslähtöisten ratkaisujen ja palvelujen tuottajana. Hyvässä kasvuvireessä olevan yrityksen liikevaihto on n. 23 M€ ja henkilökunnan määrä 75.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, VESIPROSESSIT

HyXo Oy / co Mercuri Urval
Jyväskylä
Kuopio
Seinäjoki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti