Skip to main content

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

Etsimme arvostetulle asiakasyrityksellemme Seinäjoen KTK Oy:lle myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja Seinäjoen KTK Oy:n välillä, hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi.

Vuonna 1994 perustettu Seinäjoen KTK Oy on monipuolinen ja luotettava kuljetusalan yritys, joka suorittaa kuljetuksia monipuolisesti. Käytössämme on yli 70 erilaisiin kuljetuksiin soveltuvaa ajoneuvoa. Seinäjoen KTK Oy:n tarkoituksena on olla talousalueemme kiistaton ykkönen, kun kuljetusalalla puhutaan toimitusvarmuudesta, palvelusta, tehokkuudesta ja ennen kaikkea monipuolisuudesta.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme myynti- ja yrittäjähenkistä myyntipäällikköä vastaamaan Seinäjoen KTK Oy:n myyntityöstä. Tehtävään valittu henkilö tulee tekemään myyntiä erilaisille asiakasryhmille, kuten rakennusliikkeille, kaupungeille sekä omakotitalorakentajille. Tulet vastaamaan suurista asiakkuuksista, joten odotamme sinulta tuloshakuisuutta sekä myynnillistä otetta. Aikaisempi kokemus maanrakennus- tai rakennusalalta sekä Etelä-Pohjanmaan alueen paikallistuntemus luetaan eduksesi.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja vastuullisen myyntityön arvostetussa asiakasyrityksessämme. Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin huhti- toukokuun aikana. 

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen heti!

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Hakuaika päättyy 31.3.2023.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Eero Mäkelä
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 4416956
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö

Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

HyXo Oy / co Mercuri Urval
Jyväskylä
HyXo Oy / co Mercuri Urval
Oulu
Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
WIBAX
Uusimaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti