Skip to main content

Myyntipäällikkö / avainasiakaspäällikkö, Alma Consumer

Alma Consumerin liikkumisen yksikköön sijoittuvat Suomen suurimmat markkinapaikat Autotalli.com ja Nettiauto sekä laadukkaat autokaupan järjestelmät, jotka helpottavat autokaupan johtamista sekä prosessien saumattomuutta. Etsimme myynnin ammattilaista vastaamaan alueellisesti nykyisistä asiakassuhteista. Vastuullasi on kasvattaa asiakkuuksien arvoa myymällä räätälöityjä digitaalisia verkkomainosratkaisuja asiakaskunnan eri tarpeisiin. Työssä menestymisen mahdollistavat Suomen parhaat autoilun mediat ja palvelut sekä maailmanluokan kollegat.

Odotamme sinulta häikäisevän hyvää palveluasennetta, digitaalisen mainonnan ymmärtämistä tai vähintäänkin halua oppia paljon lisää. Autoilun toimialan tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta se ei ole välttämättömyys. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai sinulla voi jo olla aiempaa kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä b2b-myynnistä. Tehtävänkuvaa pystytään räätälöimään. 

Tulet toimimaan asiantuntijatehtävissä autoliikeasiakkaillemme yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Tässä tehtävässä pääset kehittymään digitaalisten mediatuotteiden huippuasiantuntijaksi, ja käytössäsi on työtäsi tukevat laadukkaat työkalut. Tukenasi toimii upeat kollegat, tehokas myyntiorganisaatio sekä ison konsernin luomat mahdollisuudet kehittymisellesi uralla. Myyntitiimin mielestä parasta työssä on: ”vaihtelevuus (iso kirjo asiakkaita pienistä liikkeistä isoihin valtakunnallisiin ketjuihin), vapaus hallita omaa kalenteria ja johtaa omaa tekemistä, markkinajohtajatuotteet ja asiakkaiden sitoutuminen tarjoamiimme palveluihin”.

Työyhteisömme kulttuuri perustuu avoimeen keskusteluun, luottamukseen sekä vastuun antamiseen ja kantamiseen. Almalla tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, joustavat työajat, hybridityöskentelymahdollisuudet ja mahtavat työskentelytilat. Toimipaikkasi voi olla Helsingin ydinkeskustassa viihtyisässä Alma-talossa tai Tampereella idyllisessä Finlaysonin alueen Siperian toimistossamme. Jos koet että tämä voisi olla sinun juttusi, soita ja kysy lisää: 24.1 klo 10-11.00 tai 26.1 klo 13-14. Myyntijohtaja Aleksi Alppi, p. 050 410 6608. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2023 mennessä.

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Jobly. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

 

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö / avainasiakaspäällikkö, Alma Consumer

Helsinki
Uusimaa
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti