Skip to main content

Myyntipäällikkö Lappiin, Alma Mediaratkaisut

Sytytkö itsenäisestä ja vastuullisesta myyntityöstä, jossa pääset vaikuttamaan eri toimialojen markkinointiin?

Etsimme Alma Medialle energiseen tiimiimme myynnistä innostuvaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työssäsi pääset suunnittelemaan markkinointia yhdessä yrityspäättäjien kanssa. Autat asiakkaitasi menestymään tarjoamalla heille uusia ideoita ja toimivampaa mainontaa, joiden rakentamisessa sinulla on tukena Alman asiantuntijatiimit. Tarjoat asiakkaille digitaalisia mainosratkaisuja, videoita ja sisältömarkkinointia Alman medioihin, sekä optimointi- ja kotisivuratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työsi on liikkuvaa ja joustavaa. Työpisteesi voi olla missä päin Lappia tahansa tai esimerkiksi Oulussa. Tehtävää voi hoitaa osittain myös etänä, mutta tehtävä edellyttää matkustamista ympäri Lappia asiakastapaamisiin. Työsuhteesi on vakituinen. Odotamme aktiivista, intohimoista ja itsenäistä otetta myyntityöhön.

Olet idearikas, saat olla rohkea, sinulla on lupa kehittyä, kokeilla, uskaltaa, rakentaa uutta, epäonnistua ja yrittää uudelleen. Innostut uudesta ja koet digitaalisen ympäristön luontevaksi. Toivomme sinulta myynnillistä osaamista, kokemusta uusasiakashankinnasta, reipasta asennetta ja soveltuvaa kaupallista tutkintoa. Asiakkaasi sijaitsevat eri puolilla Lapin aluetta, joten tarvitset työssäsi omaa autoa.

Tarjoamme upean mahdollisuuden rakentaa mediamainonnan tulevaisuutta yhdessä erinomaisen tiimin kanssa sekä paljon mahdollisuuksia kehittyä ison talon sisällä. Meillä on kiva olla!

Tartu tilaisuuteen! Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 10.12.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa myyntiryhmän päällikkö Hanna Karjala, [email protected] tai p. 040 964 1181. 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä,  Etuovi.com, autotalli.com, Nettiauto ja Jobly. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

 

Yhteyshenkilö

Hanna Karjala

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö Lappiin, Alma Mediaratkaisut

Rovaniemi
Lappi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti