Skip to main content

Myyntipäällikkö, teollisuus ja julkinen liikenne

Etsimme myyntipäällikköä teollisuus & julkinen liikenne -yksikköömme. Vastaat yksikön myynnin johtamisesta ja edistämisestä, myynnin strategisesta suunnittelusta, aktiivisesta myyntityöstä sekä avainasiakkuuksien solmimisesta ja ylläpidosta. Päätavoitteesi on saavuttaa myynti- ja kasvutavoitteet.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakassuhteiden luominen ja ylläpito, neuvottelut ja sopimusten kotiuttaminen, lyhyen ja pitkän aikavälin myyntiennusteiden valmistelu, potentiaalisten asiakkaiden ja uusien markkinamahdollisuuksien tunnistaminen sekä uusien tuotelanseerausten seuraaminen ja osallistuminen alan tapahtumiin verkoston laajentamiseksi.

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativasta ratkaisumyynnistä tai teknologiamyynnistä sekä soveltuva korkeakoulututkinto (kaupallinen tai tekninen). Tehtävässä menestyminen vaatii hyvien vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen lisäksi itsenäisyyttä sekä kykyä johtaa omaa työtä. Seuraat aktiivisesti tuote- ja teknologiatrendejä ja olet sujuva CRM- ja MS Office -ohjelmistojen käytössä. Kommunikoit, esiinnyt ja neuvottelet sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Työskentelet päätoimipaikassamme Forssassa, mutta työsi tapahtuu vahvasti asiakkaiden luona, joten olethan valmis matkustamaan noin 50–80 päivää vuodessa. Matkapäivät jakautuvat 50/50 kotimaan ja ulkomaiden välillä.

DA-Group tarjoaa henkilöstölleen erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan toimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat DA-Groupin liiketoimintajohtaja Kimmo Ylander, puh. +358 50 047 8092 sekä MPS-konsultit Noora Welling (24.7 asti), puh. 020 746 9509 ja Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Jos olet innostunut tarttumaan haasteisiin ja haluat olla osa kasvavaa yritystämme, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 21.7.2024. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Ota yhteyttä:
Sijainti: Kassimäenkatu 2, 30300 Forssa

DA-Group

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö, teollisuus ja julkinen liikenne

DA-Group
30300 Forssa
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti