Skip to main content

Myyntipisteen roudari/pakettiautonkuljettaja, Helsinki

Etsitkö osa-aikaista työtä kesälle tai  toisen työn oheen oheen? Innostutko siitä, kun saat olla siellä missä tapahtuu, sekä pääset tekemään jotain konkreettista?

Erinomaista, sillä etsimme juuri sinun kaltaisia tyyppejä liittymään joukkoomme! Etsimme nyt roudaria/pakettiautonkuljettajaa tehtäviin Uudenmaan alueelle. Tämä paikka on sinulle, jos pidät siitä kun pääset koordinoimaan asioita, pidät itsenäisestä työstä, mutta uskot yhteistyön voimaan ja olet luontaisesti järjestelmällinen.

TEHTÄVÄNKUVASI

Pakettiautonkuljettajana pääset vastaamaan, että Uudenmaan alueen myyntipisteillämme on aina tarvittavat välineet, rakenteet, roll-upit ja myytävät tuotteet, kun myyjien työvuorot aamulla tai iltapäivällä alkavat. Myyntipisteemme sijaitsevat Uudellamaalla eri kauppakeskuksissa. Tehtävässä tarvitset siis B-ajokortin, jotta pääset kulkemaan kätevästi eri kauppakeskusten välillä. Me annamme sinulle auton käyttöösi.

Pakettiautonkuljettajana työskennellään kahdessa vuorossa, aamulla tai illalla. Tehtävänäsi aamuvuorossa on valmistella myyntipisteet kuntoon ja illalla tehtävänä on laittaa pisteet kasaan.

Kuljettajan rooli on siis erittäin tärkeä, sillä tehtävänäsi on varmistaa, että myyntikanavamme päivittäinen toiminta sujuu mutkattomasti, joten olet tärkeä palanen koko toimintaamme. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Tärkein ominaisuutesi on aktiivinen ja itsenäinen asenne ja halu onnistua yhdessä.

RAINMAKER TYÖNANTAJANA

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia, että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

KIINNOSTUITKO?

Hienoa! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä. Minä olen Hanna-Mari Rainmakeriltä ja vastaan mielelläni kysymyksiisi. Minuun voit olla yhteydessä Whatsappin kautta tai soittamalla suoraan numeroon 040 7147991.

Aloitus: Mahd. pian
Työaika: 10 h/vko
Palkka: 12 €/h
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Paikkakunta: Helsinki

Jätä hakemuksesi minulle alla olevan linkin kautta!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipisteen roudari/pakettiautonkuljettaja, Helsinki

Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 16.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti