Skip to main content

Närvårdare, Kyrkslätts funktionshinderservice

Det är viktigt för oss att skapa en förtroendefull relation till såväl servicetagaren som dennes närstående och vi hoppas att du som kontaktperson har en helhetssyn över klientens vårdprocess. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som vårdare vid Kyrkslätts Serviceenhet består av att planera, utföra och utvärdera klienternas omsorg, och att i konstruktiv anda tillsammans med ditt team skapa förutsättningar för en god vardag och ett gott liv för våra servicetagaren. Vi hoppas därför att du har god färdighet i att använda digitala verktyg och förmåga att dokumentera enligt lagar och förordningar.

Vi förutsätter att du har erfarenhet och/eller intresse för handikappomsorgen utifrån ett hälsofrämjande och personcentrerat synsätt. Du bör ha goda kunskaper i det ena inhemska språket, nöjaktiga i det andra. Vi förväntar oss av den sökande har god social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att kunna hantera även överraskande situationer på ett lugnt sätt. Att du ser positivt på nytänkande och förändring är en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kan ha en lång erfarenhet eller precis tagit examen, det viktigaste är att du vill vara med och ge våra klienter ett gott liv. Du får inskolning till jobbet och vi erbjuder möjligheter till professionell utveckling och en mångsidig arbetserfarenhet.

Vi hoppas du blir vår kollega!

Arbetsplats och adress: Rågränden 4, 02400 Kyrkslätt
Arbetstid: Periodarbetstid 114 h 45 min / 3 veckor

Behörighetskrav: Närvårdarexamen eller examen enligt Förordning om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (564/1994) eller Statsrådets förordning om yrkesutbildade personer inom socialvården (153/2016).

Från och med 1.1.2024 ska den anställda uppvisa sitt straffregisterutdrag enligt 28 § i lagen 741/2023 i syfte att utreda brottslig bakgrund hos personer som arbetar med äldre eller personer med funktionsvariationer.
Arbetstid: 3 skiftsarbete och 2 skiftarbete.

De anställdas välbefinnande är viktigt för oss och vi vill erbjuda våra anställda mångsidiga förmåner. Du får 200€ per år till ditt förfogande, som du enligt dina önskemål kan använda till kultur-, välfärds-, idrotts- eller kollektivtrafikförmåner. Vi värdesätter balansen mellan arbete och fritid så att du också kan planera in andra sommarplaner!

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger Servicechef Sabrije Avdi, tel. 044-7581362
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Uppgiftsrelaterad lön: 2443,50 €/månad
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 29.02.2024 13:45
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/11ebbd22-5...
Ilmoitus jätetty: 22.01.2024 14:19
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 11ebbd22-5be5-4dd4-b6fa-26d9eebd20e8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti