Skip to main content

Työllisty nosto-ovien asennus- ja huoltotehtäviin Champion Door Oy:lle?

”Champion Door on vuonna 1992 perustettu nivalalainen yritys ja yksi maailman johtavista kankaisten teollisuusovien valmistajista. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Nivalassa. Ovia toimitetaan ympäri maailmaa mm. varastoihin, nosturiaukkoihin, satamiin ja telakoille sekä teollisuus- ja lentokonehalleihin. Yrityksen liiketoimintaan kuuluu uusien ovien asennuksien lisäksi huoltoliiketoiminta”

Tässä liikkuvassa työssä vastaat kangasnosto-ovien huollosta sekä asennuksesta. Huolto- ja asennuskohteet voivat sijaita eri puolilla Suomea, joten tehtävän hoito vaatii matkustusvalmiutta.

Koulutamme ja perehdytämme sinut ovimalliemme asennukseen ja huoltoon, mutta edellytämme jo aikaisempaa teknistä osaamista ja asennuskokemusta teollisuuden laitteista (mekaaniset ja/tai sähköasennukset). Projektien koon mukaan kohteissa työskennellään tiimissä tai itsenäisesti, kuitenkin aina vastuullisesti. Huoltotiimi koostuu asentajien lisäksi huollon projektipäälliköstä sekä huoltopäälliköstä. Huoltohenkilön käyttöön tulee yhtiön huoltoauto kalustoineen ja tarvittava muu varustus työn suorittamiseksi. Etsimme tehtävään sitoutunutta, itsenäistä sekä motivoitunutta asentajaa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vaihtelevan työn laadukkaiden nosto-ovien parissa. Yrityksen tuotteet ovat laadukkaita ja yhteistyöverkosto laaja. Pitkän historiamme ansiosta tiedämme mitä toimintamme vaatii menestyäkseen ja näillä tiedoilla, ja kokemuksella voimme auttaa sinua roolissasi alkuun.  Palkkauksessa noudatamme Teknologiateollisuuden työehtosopimusta + päivärahat.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, soveltuvan henkilön löydyttyä. Osaamisprofiilisi koulutus ja kokemustietoineen täytetään Eezyn järjestelmään, järjestelmään voit lisätä myös erillisen hakemuksen ja cv:n. Hakua pidämme auki 28.7 saakka, mutta hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana. Palkkaus neuvotellaan aiempaan kokemukseen pohjautuen, palkkatoiveen voit ilmoittaa jo hakuvaiheessa. Työsuhde solmitaan vakituisena rekrytointitoimeksiantona. Tehtävään voit työllistyä mistäpäin Suomea tahansa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä Katariina Alanen, 050 581 6078

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Nosto-oviasentaja

Seinäjoki
Keski-Pohjanmaa
Kokkola
Jyväskylä
Rovaniemi
Tampere
Pohjois-Pohjanmaa
85500 Nivala
Oulu
84100 Ylivieska
Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti