Skip to main content

Nuorisotyön koordinaattori, Nuorisovaltuusto

Nuorisotyön koordinaattorin tehtävänä on nuorisovaltuuston (nuva) toiminnan tukeminen yhdessä työparin kanssa. Espoon nuorisovaltuustoon kuuluu 40 espoolaisnuorta (13-18v.), joita yhdistää halu vaikuttaa nuoria koskeviin asioihin. Nuva osallistuu Espoon kaupungin päätöksentekoon, edustaa espoolaisia nuoria ja nuorten asioita kaupunkitasolla, nostaa esille nuorten näkemyksiä ja kommentoi ajankohtaisia asioita nuorten näkökulmasta.

Koordinaattorit tukevat ja ohjaavat nuorisovaltuuston nuoria muodostamaan turvallisen ryhmän (ryhmädynamiikka, vuorovaikutuksen ja ryhmäytymisen tukeminen), joka pystyy yhdessä ja vaikuttavasti toteuttamaan heille luotettua tehtävää. Koordinaattorit tukevat nuvalaisia yleiskokousten ja hallituksen kokousten järjestämisessä (kokousjärjestelyt ja kokousten fasilitointi), valmistelevat kannanottoja ja lausuntoja ja kehittävät nuvan toimintaa ja viestintää yhdessä nuorten kanssa.

Koordinaattorien keskeinen tehtävä on huolehtia nuvan hallinnollisista asioista (esim. kokouspalkkiot, talous ja hankinnat, tilastointi, matkajärjestelyt) ja asiakirjojen valmistelusta kaupungin päätöksentekojärjestelmässä (esim. allekirjoitusten kerääminen, pöytäkirjojen vieminen järjestelmiin ja nettisivuille, kannanottojen ja aloitteiden vieminen eteenpäin), ylläpitää ja kehittää verkostoyhteistyötä (kaupunkitasoinen, PKS, valtakunnallinen ja kansainvälinen) ja hallinnoida nuorten tietoja ja huoltajien lupia.

Koordinaattorit vastaavat nuorisovaltuustovaalien järjestämisestä ja Vaikuttamo -tapahtuman toteuttamisesta (tuotanto, tekniikka, luvat, hankinnat).

Nuorisovaltuuston koordinaattorit osallistuvat myös nuorisopalvelujen osallisuus ja vaikuttamistoiminnan kehittämiseen yhdessä alueellisen nuorisotyön osallisuudesta vastaavan koordinaattorin ja nuorisonohjaajien kanssa.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, nuorisopalvelut, Nuorisotyötä tukevat ja Ohjaamotalo palvelut
Työaika: 38h15min / vko
Tehtävä on määräaikainen: 1.6./sopimuksen mukaan - 30.11.2023

Kelpoisuusvaatimukset: Alempi korkeakoulutkinto.

Tehtävässä edellytetään hallinnollista osaamista ja kunnan päätöksenteon tuntemista. Tehtävä edellyttää myös kykyä kohdata nuoria sekä kokemusta nuorten vaikuttajaryhmän kanssa toimimisesta.

Arvostamme kokemusta vaalijärjestelyistä, tapahtumien tuottamisesta ja verkostojen kanssa toimimisesta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1358-23/fi_FI
Lisätietoja antaa palveluvastaava Anna Vilen p. 040 636 8266
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2808€/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 31.05.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1358-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1f4e7331-fa6c-46bf-81c7-00c83c14b86e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Nuorisotyön koordinaattori, Nuorisovaltuusto

Espoo
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti