Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Occupational Health Nurse

Työterveyshoitajan sijaisuus

Valmet Työterveys, Järvenpää

Haemme työterveyshoitajan sijaista Valmet Työterveyden Järvenpään toimipisteeseen 1.2.2023 alkaen 12 kuukauden ajaksi.

Työssäsi vastaat Valmetin työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista osana moniammatillista tiimiämme mukavassa työyhteisössä. Osaavaan henkilöstöömme Valmet Työterveydessä kuuluu 30 ammattilaisen tiimi yrityksen viidellä omalla työterveysasemalla.  Pienemmillä paikkakunnilla hankimme työterveyspalvelut palveluntuottajilta. Olemme innostuneita työstämme, jonka suola on tiivis ja vaikuttava yritysyhteistyö. Palvelemme yritystä monipuolisesti ja joustavasti. Tulisitko sinä täydentämään joukkoamme ja omalla osaamisellasi vahvistamaan Valmet Työterveyden toimintaa?

Toivomme, että olet aloitteellinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Me tarjoamme sinulle ammatillisesti erittäin monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jonka ohessa pääset kehittämään integroitua työterveyshuoltoa. Lisäksi saat kansainvälisen yrityksen kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. 

Kiinnostuitko?

Lähetä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta 28.2.2023 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa Valmet Työterveyden tiimiin!

Annamme mielellämme lisätietoja

Anne-Mari Svensk, vastaava työterveyslääkäri p. 050 317 4161, [email protected] ja Sari Tauni-Hintikka, vastaava työterveyshoitaja, p. 050  3170719, [email protected]

Tähän tehtävään sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Occupational Health Nurse

Järvenpää
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti