Skip to main content

Ohjaaja AMK (Sairaanhoitaja/Sosionomi) Tukena Koivumetsä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Haluatko olla mukana tukemassa, ohjaamassa ja auttamassa kehitysvammaisen tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan henkilön hyvää elämää?

 

Haemme nyt ohjaajaa (AMK) vakituiseen työsuhteeseen Tukena Koivumetsään Lahteen. Työtehtävässä pääset mahdollistamaan asukkaidemme toiveiden mukaista ja omannäköistä arkea. Ohjaat, tuet ja autat asukkaitamme kaikissa arjen päivittäisissä toiminnoissa yksilöllisestä asiakaskokemuksesta huolehtien. Ohjaaja (AMK) työnkuvaan kuuluu asiakastyön lisäksi itsenäisiä vastuualueita toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen liittyen.  

 

Tukena Koivumetsä on vuonna 2020 avattu palveluyksikkö Lahden Metsämaalla, joka tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua. Koivumetsän arki on aktiivista ja monipuolista. Kaikkea tekemistämme ohjaa asukkaiden toiveet, mieltymykset, mielenkiinnonkohteet sekä itsemääräämisoikeus. Sovit meille Koivumetsään, mikäli haluat olla kehittämässä asiakastyön käytäntöjä, haluat toimia asiakkaidemme hyvän elämän mahdollistajana ja omaat tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinnon tai aiemman opintotasoisen tutkinnon. Käy tutustumassa arkeemme Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/tukenakoivumetsa, Instagramissa @tukenakoivumetsa ja TikTokissa @tukenakoivumetsa.

 

Haethan osaksi tiimiämme, mikäli haluat toimia työssäsi arvojemme mukaisesti ihmisiä kunnioittaen, luotettavasti, edelläkävien ja vastuullisesti. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia jatkuvan ammatillisen osaamisen kasvun tueksi. Tukenasi on ammattitaitoinen, lämmin ja innostuva työyhteisö, jossa voit käyttää vahvuuksiasi ja kehittyä.

 

Olemme omaisjärjestötaustainen työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Koivumetsässä sinua odottaa sitoutunut ja huumorintajuinen työyhteisö, jolla on yhteinen näkemys asukkaiden hyvän elämän mahdollistamisesta.

Haethan nyt, sillä etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Taru Väisänen 9.7-21.7.2024, 040 739 5419, [email protected] ja 22.7-26.7.2024 yksikön johtaja Ronja Kohomäki, 040 485 7762, [email protected].

 

Työpaikan tiedot

Yhteystiedot: 19.7.2024 saakka Taru Väisänen, 040 739 5419, [email protected]

(arkisin klo 9-15)

22.7.2024 alkaen Ronja Kohomäki, 040 485 7762, [email protected]

(arkisin klo 9-15)

Työpaikan osoite: Makarantie 10, Lahti

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Työkokemus: 1-5 vuotta

Työ alkaa: 12.8 .2024 tai sopimuksen mukaan

Työaika: Jaksotyö (3-vuorotyö)

Työn kesto: Yli 12 kk

Haku päättyy: 26.7.2024

KVPS Tukena vaikuttavuus

KVPS Tukena synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja ihmissuhteisiin, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

KVPS Tukena synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for KVPS Tukena

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KVPS Tukena Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja AMK (Sairaanhoitaja/Sosionomi) Tukena Koivumetsä

Lahti
Vakituinen

Julkaistu 22.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti