Skip to main content

Ohjaaja, Esperi Kotikoivu

Hei sote-alan ammattilainen❤ Onko kehitysvammatyö sinulle lähellä sydäntä?

Haemme nyt Esperi Kotikoivuun ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun 2023 loppuun asti! Lue lisää ja hae helposti

Esperi Kotikoivusta

Kotikoivu tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 20 kehitysvammaiselle asukkaalle Kajaanissa. Kotikoivu koostuu kolmesta ryhmäkodista: Koivusta, Männystä ja Kuusesta. Sijaitsemme rauhallisella asuinalueella noin 8min ajomatkan päässä Kajaanin keskustasta. Meillä on ihanat puitteet toiminnalliselle arjelle; viikoittaiseen ohjelmaan kuuluvat erilaiset askartelu-, laulu- ja pelituokiot ja kodin terassilla vietämme paljon aikaa kesäisin! 

Meillä sinua odottaa kehitysmyönteinen ja avoin tiimi. Teemme töitä yhdessä, jotta työskentely olisi hauskaa, palkitsevaa ja merkityksellistä. Esihenkilöksi saat Sinin, joka on lämminhenkinen ja joustava. Sini tukee sinun ammatillista kehittymistäsi ja on yksikössä sinua varten.

Työpäiväsi ohjaajana

Ohjaajana pääset tekemään monipuolista ohjaustyötä, hoitotyön lisäksi. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden.

Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen elokuun 2023 loppuun asti. Työ on 3-vuorotyötä mutta pääasiassa työskentelet kahdessa vuorossa. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Esperiläisenä saat myös käyttöösi työsuhde-etumme kuten Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista sekä Mentra by Sats-palvelun. Lisäksi tuemme työtäsi erilaisten koulutusten ja työhyvinvointitapahtumien kautta. Työntekijänämme saat lisäksi hyvät uralla etenemisen mahdollisuudet, sekä valtakunnallisen verkoston, jos joskus muutto toiselle paikkakunnalle tulisi ajankohtaiseksi.

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Mikäli sinulla on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto kuten lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olisit kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen kehitysvammaisten asiakkaiden parissa toimimisesta sekä osaamisen puhetta tukevissa ja korvaavissa kommunikaatiomenetelmissä.

Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (6.4. mennessä) tai olethan minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Sini Loisa puh. 050 524 1290, [email protected].

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Kotikoivun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Esperi Kotikoivu

Kajaani
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti