Skip to main content

Ohjaaja kesätöihin, Koti Järventaus

Mitä jos viettäisit kesäsi tekemällä tärkeää työtä mielenterveyskuntoutujien parissa? Tervetuloa loistamaan timanttiseen tiimiimme!

Haemme nyt Koti Järventaukseen ohjaajaa kesätöihin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Koti Järventaus on alkuvuodesta 2017 Keminmaalle avautunut mielenterveyskuntoutujien tehostettu asumispalveluyksikkö. Järventaus tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 15 työnikäiselle mielenterveyskuntoutujalle, jotka tarvitsevat erityishoivaa esim. käytösoireiden tai mielenterveysongelmien vuoksi.

Meille on tärkeää, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Erityisen yksiköstämme tekee sen kodinomaisuus sekä lämminhenkinen ilmapiiri - meillä viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijätkin!

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_jarventaus.

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Toimenkuvaasi kuuluu asukkaan hyvinvoinnin ja kuntoutumisen tukeminen. Asukkaita tuetaan ja ohjataan tekemään itsenäisiä päätöksiä ja hoitamaan omia asioitaan. Työtehtäviäsi ovat mm. asiakkaiden ohjaus, lääkehoito, osallistaminen, asukkaiden voinnin seuranta, verkostotyöskentely ja asiakkaiden tukeminen arjen askareissa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai vähintään 90 osp. suoritettuna, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja voimassa oleva lääkehoidon koulutus. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. 

  • Työsuhde alkaa toukokuussa, mutta voimme sopia kanssasi työsuhteen kestosta ja luonteesta. Työ on 2-vuorotyötä. 

  Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

  Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 300€ rekrytointibonuksen (150€ työsuhteen alussa ja 150€ työsuhteen lopussa).

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Satu Kristo, p. 050 3000 687, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    #haehelposti

    Tutustu Koti Järventauksen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Ohjaaja kesätöihin, Koti Järventaus

    94400 Keminmaa
    Kokopäiväinen
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 17.04.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti