Skip to main content

Ohjaaja kesätöihin, Koti Ratamo, Säkylä

Hei päihdetyöstä kiinnostunut lähihoitaja! Haluatko viettää kesäsi tekemällä todellista vaikutusta ihmisten elämään?

Haemme nyt Koti Ratamoon ohjaajaa kesätöihin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Ratamo sijaistee Säkylän keskustassa ja asiakkaina meillä on eri-ikäisiä päihdekuntoutujia. Periaatteena meillä on tarjota asukkaille esteetön, turvallinen ja sosiaalisia virikkeitä tarjoava kodinomainen ympäristö. Koti Ratamossa on yhteensä 15 ympärivuorokautisen palveluasumisen sekä 15 palveluasumisen asukaspaikkaa.

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_ratamo.

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Työ sisältää sekä perushoitoa että asiakkaiden ohjausta. Ohjaajat antavat asiakkaalle tukea itsensä hoitamiseen, päihderiippuvuuteen, taloudellisten asioiden hoitamiseen, vuorokausirytmin ylläpitoon, sosiaalisten taitojen harjoitteluun, apuvälineiden käyttöön sekä arjen askareisiin.

  Haemme tiimimme lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa. Otamme huomioon myös muut sosiaali- ja terveysalan osaajat. Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Aiempi työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä, ajokortti ja voimassa oleva lääkehoidon koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

  • Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Voimme sopia kanssasi työsuhteen kestosta ja luonteesta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Nina Aksentjeff, p. 044 3296640, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    #haehelposti

    Tutustu Ratamon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Ohjaaja kesätöihin, Koti Ratamo, Säkylä

    27800 Säkylä
    Kokopäiväinen
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 24.04.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti