Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaaja, Koti Onnela

Hei lähihoitaja  Onko mielenterveystyö sinulle lähellä sydäntä? 

Haemme nyt Koti Onnelaan lähihoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen - lue lisää alta ja hae helposti

Koti Onnela työpaikkana

Esperi Koti Onnela tarjoaa tehostettua palveluasumista ja palveluasumista yhteensä 42 mielenterveyskuntoutujalle Outokummussa. Onnelassa turvallinen ja omatoimisuutta edistävä virikkeellinen ympäristö luo hyvän perustan kuntoutukselle. Lähellä olevat palvelut mahdollistavat myös omatoimisen omien asioiden hoidon. Tarvittaessa tietenkin asukas saa myös henkilökunnan apua ja tukea asiointiin. Onnelassa ollaan lähellä luontoa, keväisiin askareisiin kuuluu myös oman kasvimaan laitto. Puutarhanhoito, marjastus ja sienestys tarjoavat terapeuttista tekemistä

Meillä Onnelassa on tiivis työporukka ja sinut vastaanotetaan lämpimästi osaksi sitä ❤

Työpäiväsi meillä

Ohjaajana työnkuvaasi kuuluu asukkaiden ohjaus sekä avustaminen arjen moninaisissa askareissa. Otamme huomioon erityisosaamisesi

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on ainakin alkuun 2-vuorotyötä ja myöhemmin on mahdollisuus tehdä myös yövuoroja Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimista!

  Mitä me tarjoamme sinulle? 

  • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta 
  • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
  • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 
  • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää

  Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (31.5. mennessä) tai olethan minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Rami-Matti Rinkinen p. 040 025 2549 / [email protected].

  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Tutustu Koti Onnelan toimintaan ja työyhteisöön tästä

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Ohjaaja, Koti Onnela

  83500 Outokumpu
  Kokopäiväinen
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 01.06.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti