Skip to main content

Ohjaaja, Koti Puotikatu

Hei lähihoitaja❤ Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kehitysvammaisten parissa?

Haemme nyt Koti Puotikatuun ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen

Koti Puotikatu työpaikkana

Koti Puotikatu tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta hoitoa kehitysvammaisille henkilöille, asianmukaisesti suunnitelluissa ja rakennetuissa tiloissa ympäri vuorokauden. Toimintamme tavoitteena on ohjata asukasta omatoimisuuteen, tukea sopeutumista yhteiskuntaan, sekä taata yksilöllinen hoito ja huolenpito.

Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa Patoniityn asuinalueella, josta bussit kulkevat aivan talomme vierestä noin puolen tunnin välein.

Puotikadun työntekijöiden mielestä parasta työssä on erilaiset työpäivät, mahtavat asukkaat ja ihanat työkaverit. Panostamme Puotikadulla aidosti työviihtyvyyteen ja meillä on hyvä työilmapiiri.

Työpäiväsi ohjaajana

Meillä pääset tekemään monipuolista ohjaustyötä hoitotyön lisäksi. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden. Työpäivän aikana pääset myös oleilemaan ja ulkoilemaan asukkaiden kanssa sekä auttamaan muissa arjen asioinneissa.

Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Esihenkilöksi saat Riitan, joka pyrkii omalla toiminnallaan hyvinvoivaan, kehittämismyönteiseen ja työniloa pursuavaan työyhteisöön. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi ❤

Mukavien asukkaiden ja työkavereiden lisäksi saat myös käyttöösi työsuhde-etumme kuten Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista sekä Mentra by Sats-palvelun.

Lisäksi tuemme työtäsi erilaisten koulutusten ja työhyvinvointitapahtumien kautta. Työntekijänämme saat lisäksi hyvät uralla etenemisen mahdollisuudet, sekä valtakunnallisen verkoston, jos joskus muutto toiselle paikkakunnalle tulisi ajankohtaiseksi.

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Haluamme kuulla sinusta lisää, mikäli sinulla on:

-lähihoitajan tutkinto tai riittävästi opintoja suoritettuna (n. 2/3)
-voimassa oleva lääkehoidon koulutus, hygieniapassi
-tartuntatautilain mukainen rokotussuoja
-innokas ja kehitysmyönteinen työote

    Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen kehitysvammaisten asiakkaiden parissa toimimisesta ja voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen.

    Hae tehtävää 14.4. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti sopivien henkilöiden löydettyä.

    Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Riita Oksa, [email protected], puh. 050 570 9760.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.
    Tutustu Koti Puotikadun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Ohjaaja, Koti Puotikatu

    Lahti
    Kokopäiväinen

    Julkaistu 30.03.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti