Skip to main content

Ohjaaja, Koti Puotikatu

Oletko valmis tekemään merkityksellistä työtä ja vaikuttamaan kehitysvammaisten ihmisten elämään? 

Haemme nyt Koti Puotikatuun ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja hae helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Koti Puotikatu koostuu kolmesta talosta ja tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta hoitoa kehitysvammaisille henkilöille ympäri vuorokauden. Toimintamme tavoitteena on ohjata asukasta omatoimisuuteen, tukea sopeutumista yhteiskuntaan, sekä taata yksilöllinen hoito ja huolenpito. Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa Patoniityn asuinalueella, josta bussit kulkevat aivan talomme vierestä noin puolen tunnin välein. 

"Työssämme on parasta mahtavat asukkaat ja tiivis ryhmä
huippu työkavereita! Yksikkömme on melko pieni, joten työkaverit tulevat
tutuiksi ja saamme tehdä tiivistä yhteistyötä talojen kesken. Työmme on
monipuolista, hoito, -sekä ohjaustyötä. Työssämme pääsee olemaan osa asukkaan
arkea ja mukana monenlaisissa asukkaan elämän hetkissä". - Koti Puotikadun työyhteisö

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_puotikatu

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Laajan asiakaskunnan vuoksi pääset tekemään monipuolista ohjaustyötä hoitotyön lisäksi. Ohjaajana vastuullesi kuuluu lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja teet tiivistä yhteistyötä moniammatillisen tiimin kanssa.  

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja voimassa oleva lääkehoidon koulutus. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kehitysvammatyöstä ja suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Voimme sopia kanssasi aloituksen ajankohdasta!

    Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus suorittaa vammaisalan ammattitutkinnon, ja panostamme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen tarjoamalla lisäkoulutuksia mm. nepsy- ja autismikirjon saralla.

     Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia elämän eri vaiheissa ja kuuntelemme toiveesi esimerkiksi työaikamuodon suhteen.

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoito ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 30.4. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Riitta Oksa, p. 050 570 9760, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland

      #haehelposti

      Tutustu Koti Puotikadun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Ohjaaja, Koti Puotikatu

      Lahti
      Kokopäiväinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 24.04.2024

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti